• Informatie

HP JetAdvantage On Demand - Documenten toevoegen aan een HP JetAdvantage Private Print-wachtrij voor Windows

opmerking:
Un utilisateur administrateur de la société doit activer HP JetAdvantage Private Print pour chaque utilisateur. Les étapes fournies ci-dessous supposent que HP JetAdvantage Private Print est activé.
Druk op een veilige manier vertrouwelijke documenten af en minimaliseer afval met de HP JetAdvantage Private Print-app (HP Private Print). Documenten kunnen met HP Private Print naar een persoonlijke HP Private Print-wachtrij worden verzonden, waar ze veilig worden bewaard totdat ze met het bedieningspaneel van de printer worden afgedrukt.
Voordat documenten in een wachtrij kunnen worden afgedrukt, moet de HP Private Print-app op een ondersteunde printer worden geïnstalleerd, moet een softwaredriver voor Windows® of OS X worden geïnstalleerd en moet het apparaat worden geactiveerd.
opmerking:
Klik hier voor informatie over hoe beheerders de HP Private Print-app op een ondersteunde printer kunnen installeren.
opmerking:
Als u informatie wenst over hoe u het apparaat activeert en de software voor Windows® installeert, klikt u hier en gaat u vervolgens naar het gedeelte 'HP JetAdvantage On Demand-apps installeren'.
opmerking:
Klik hier voor informatie over de installatie en het gebruik van de Private Print-app voor OS X.

Een document aan een HP Private Print-wachtrij toevoegen

Voordat u een document kunt afdrukken met de HP Private Print-app op het bedieningspaneel van een printer, moet het document worden toegevoegd aan een persoonlijke HP Private Print-wachtrij. Voer de volgende stappen uit om een document aan een HP Private Print-wachtrij voor Windows® toe te voegen:
opmerking:
Bedrijfsbeheerders hebben geen toegang tot de afdrukwachtrijen van eindgebruikers.
  1. Blader naar het document dat moet worden afgedrukt, en dubbelklik er vervolgens op om het bestand te openen. Het bestand wordt geopend in het programma dat bij het bestandstype hoort.
  2. Gebruik de functie Afdrukken van het programma om het bestand af te drukken. Ga naar het Help-gedeelte van het programma voor meer informatie over hoe u in het programma afdrukt.
  3. Selecteer in het afdrukvenster HP ePrint + JetAdvantage als de printer waarnaar moet worden afgedrukt, en klik vervolgens op de knop Afdrukken.
  4. Als u zich moet aanmelden bij uw HP JetAdvantage On Demand-account, typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord. Er wordt een venster 'HP ePrint + JetAdvantage' weergegeven.
  5. Klik zo nodig op HP JetAdvantage in het linkernavigatiemenu en klik vervolgens op Private Print om de app te markeren.
  6. Klik op Afdrukken. De afdruktaak wordt toegevoegd aan uw persoonlijke Private Print-wachtrij en kan veilig op aanvraag vanaf het bedieningspaneel op een ondersteunde printer worden afgedrukt. Klik hier voor een lijst met ondersteunde HP JetAdvantage On Demand-printers.
    opmerking:
    Klik op HP JetAdvantage Private Print: uw Private Print-wachtrij weergeven op het HP JetAdvantage On Demand-dashboard om weer te geven welke HP Private Print-documenten in de wachtrij staan om te worden afgedrukt.
    opmerking:
    Documenten in een HP Private Print-wachtrij verlopen binnen één tot zeven dagen nadat ze zijn toegevoegd (afhankelijk van wat de beheerder heeft ingesteld).
    Klik hier voor meer informatie over het afdrukken van bestanden vanaf een HP Pull Private LaserJet Pro-printer.
    Klik hier voor meer informatie over het afdrukken van bestanden in een HP Private Print-wachtrij met het bedieningspaneel op een HP LaserJet Enterprise- of HP OfficeJet Enterprise-printer.

Een document uit een HP Private Print-wachtrij verwijderen

Als u een document aan een persoonlijke HP Private Print-wachtrij hebt toegevoegd dat u niet meer wilt afdrukken, kan het document worden verwijderd.
  1. Klik op Starten: HP Private Print op de welkomstpagina en klik vervolgens op Wachtrij. Of klik op HP JetAdvantage Private Print: uw HP Private Print-wachtrij weergeven op het dashboard.
  2. Selecteer het document dat uit een HP Private Print-wachtrij moet worden verwijderd. Er kunnen meerdere documenten worden geselecteerd.
  3. Klik op Geselecteerde documenten verwijderen
  4. Klik op Bevestigen. De documenten worden uit de wachtrij verwijderd en kunnen niet meer vanaf het bedieningspaneel van de printer worden afgedrukt.