HP OfficeJet 7510 printers - Documenten of foto's kopiëren

Dit document is van toepassing op de HP OfficeJet 7510 Wide Format All-in-One printers.
U kunt uw printer gebruiken om kopieën te maken van afgedrukte documenten en foto's.
Stap 1: Het originele document of de foto plaatsen
Plaats het originele document in de lade van de automatische documentinvoer of op de glasplaat van de scanner. Gebruik de scanner om originele foto's te kopiëren of om een dubbelzijdige kopie te maken.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Plaats het originele document of de foto:
    • Automatische documentinvoer: Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven en de bovenrand van het document naar voren in de documentinvoerlade. Pas de breedtegeleiders aan zodat deze tegen het document liggen. Op het bedieningspaneel wordt Origineel geplaatst weergegeven.
      Afbeelding : Plaats het item met de afdrukzijde naar boven in de ADF
      Afbeelding: Plaats het item met de afdrukzijde naar boven in de ADF
        let op:
      Plaats geen foto's in de automatische documentinvoer. Gebruik de glasplaat van de scanner om schade aan de foto's te voorkomen.
    • Glasplaat van de scanner: Plaats het origineel met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner, positioneer het aan de hand van de markeringen op de glasplaat en sluit daarna de scannerklep.
      Afbeelding : Plaats het item met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner
      Afbeelding: Plaats het item met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner
Stap 2: Het document of de foto kopiëren
Gebruik het menu Kopiëren op het bedieningspaneel van de printer om kopieerinstellingen te selecteren en de kopieertaak te starten.
  1. Raak op het bedieningspaneel van de printer de optie Kopiëren aan.
  2. Veeg naar het gewenste aantal kopieën of raak het toetsenblok aan en voer een getal in.
  3. Het pictogram Afdrukvoorbeeld () aanraken, de afbeelding bijsnijden en vervolgens Terug () aanraken
  4. Raak het pictogram Instellingen () aan en geef de gewenste geavanceerde kopieerinstellingen op:
    • Raak Lichter/donkerder aan, verschuif de knop om het niveau voor donkerheid te kiezen en raak daarna Gereed aan.
      Raak Kwaliteit aan om een specifiek kwaliteitsniveau te selecteren. Met Concept maakt u snel een kopie met minder inkt. Met Normaal maakt u een kopie met standaard kopieerkwaliteit. Met Beste maakt u een kopie met meer detail.
    • Raak Verbeteringen aan om afdruk- of fotospecifieke instellingen te kiezen.
    • Kopieën sorteren: Raak Sorteren en vervolgens Inschakelen aan om een aantal kopieën te sorteren.
    • De kantlijn verschuiven: Raak Margeverschuiving aan en raak dan Inschakelen aan om pagina's te maken met een marge die is verschoven naar de linkerkant van de pagina.
    • Het formaat van het origineel wijzigen: Raak Formaat wijzigen en daarna Aangepast aan, voer een waarde tussen 25% en 400% in om de kopie te verkleinen of te vergroten en raak daarna Gereed aan.
    • Geavanceerde instellingen opslaan: Selecteer Huidige instellingen opslaan om de geavanceerde instellingen te behouden na deze kopieertaak en raak daarna Opslaan aan.
  5. Raak Vorige () aan om terug te keren naar het scherm Kopiëren.
  6. Raak Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.