HP OfficeJet 7510 printers - functies op het bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 7510 Wide Format All-in-One printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen en pictogrammen om de printer te bedienen en een scherm om afdrukopties te selecteren.
Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
Op het scherm van het bedieningspaneel vindt u de startknop en kunt u de draadloze verbinding controleren en Help-menu's openen.
Afbeelding : Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
Afbeelding: Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
1. Startknop (): Met deze knop gaat u terug naar het Beginscherm, het scherm dat verschijnt wanneer u de printer voor het eerst inschakelt. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
2. Scherm van bedieningspaneel: Raak het scherm aan om menuonderdelen te selecteren of veeg met uw vinger over het scherm om door de menuonderdelen te bladeren.
3. Statuslampje Draadloze verbinding (): Het lampje geeft de status van de draadloze verbinding van de printer aan. Een blauw lampje dat constant brandt, geeft aan dat er een draadloze verbinding tot stand is gebracht en dat u draadloos kunt afdrukken. Als de draadloze functie is uitgeschakeld, brandt het lampje voor een draadloze verbinding niet en wordt Draadloos uit weergegeven op het scherm Draadloos overzicht.
4. Knop Terug (): Met deze knop keert u terug naar het vorige scherm. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
5. Help-knop (): Met deze knop opent u het Help-menu voor de huidige taak. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
Menu op scherm van bedieningspaneel
Raak het scherm van het bedieningspaneel aan om opties voor afdrukken, faxen, kopiëren en scannen te selecteren in het hoofdmenu. Beweeg uw vinger over het scherm om door het menu te bladeren.
Afbeelding : Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel
Afbeelding: Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel
De volgende lijst beschrijft de afdrukopties.
1. Kopiëren (): Hiermee opent u het menu Kopiëren, van waaruit u een kopieertype kunt selecteren of de kopieerinstellingen kunt wijzigen.
2. Faxen (): Hiermee opent u een scherm om een fax verzenden of faxinstellingen te wijzigen.
3. Scannen (): Hiermee opent u het menu Scannen naar waarin u een bestemming voor uw scan kunt selecteren.
4. HP Printables (): Met deze optie krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot afdrukinformatie op internet, zoals coupons, kleurplaten, puzzels en nog veel meer.
5. Foto (): Hiermee opent u het menu Foto waarmee u foto's kunt bekijken of afdrukken.
6. Instellen (): Hiermee opent u het menu Instellingen, waar u uw voorkeuren kunt wijzigen en onderhoudstaken kunt uitvoeren met behulp van hulpprogramma's.
7. Help (): Hiermee opent u het Help-menu om instructievideo's en tips en informatie over de functionaliteit van de printer te bekijken.
8. Pictogram HP ePrint (): Hiermee opent u het menu Overzicht webservices en kunt u de statusdetails van ePrint controleren, instellingen van ePrint wijzigen of een informatiepagina voor webservices afdrukken.
9. Pictogram Wireless Direct (): Hiermee opent u het Wireless Direct-menu en kunt u de optie HP wireless direct printing in- of uitschakelen en de wireless direct-naam en wachtwoord weergeven.
10. Pictogram Draadloos/Ethernet () / (): Met het pictogram Draadloos opent u het menu Draadloos overzicht waar u de status van de draadloze verbinding kunt controleren en draadloze instellingen kunt wijzigen. U kunt een testrapport afdrukken om problemen met de netwerkverbinding vast te stellen. Als er geen netwerkverbinding is, wordt het pictogram Draadloos standaard weergegeven.
11. Pictogram Eco (): Hiermee opent u het menu Eco waar u een aantal milieufuncties van de printer kunt configureren.
12. Pictogram Faxstatus (): Hiermee geeft u statusinformatie weer voor de functie Automatisch beantwoorden, faxlogboeken en het volume van het faxgeluid.
13. Pictogram Inkt (): Hiermee geeft u de geschatte inktniveaus per cartridge weer. Dit pictogram is een waarschuwingssymbool als het inktniveau lager is dan het minimaal verwachte inktniveau.