hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    Los het HP-printerprobleem op macOS op

    Een [softwarecomponent] zal uw computerbericht beschadigen tijdens het afdrukken of installeren - Klik hier

    Informatie

    Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

    Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

    Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Leer meer

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Gegevens van uw HP Smart-account bijwerken

Dit document is bedoeld voor HP printers die online afdrukservices ondersteunen.
Werk de informatie van uw HP Smart-account (voorheen HP Connected) bij, zoals de gebruikersnaam, het e-mailadres en het wachtwoord.
  1. Meld u aan bij HP Smart.
  2. Klik op het pictogram Account bovenaan de webpagina.
  3. Selecteer instellingen om de accountgegevens te openen.
  4. Zoek de instelling die u wilt bijwerken en selecteer vervolgens het pictogram Bewerken naast de instelling.
    Op het pictogram Bewerken klikken
  5. Werk de informatie bij en klik op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...