HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Sommige pagina's worden niet gescand

Sommige pagina's worden niet gescand
Bij het scannen worden pagina's die aan elkaar plakken gescand als één pagina. De onzichtbare pagina's worden niet gescand.
Het scannen wordt gestopt door de detectiefunctie voor invoer van meerdere pagina's als er meerdere pagina's tegelijk in de scanner worden ingevoerd. Als u detectie voor invoer van meerdere pagina's wilt inschakelen in een HP Smart Document Scan Software-profiel, volgt u de volgende stappen:
  1. Open HP Smart Document Scan Software.
  2. Selecteer een scanprofiel en klik op Edit (Bewerken).
  3. Klik op het tabblad Scan in het dialoogvenster Profile Settings (Profielinstellingen) op Hardware Options (Hardwareopties).
  4. Vink het vakje Misfeed (multipick) detection (Detectie van verkeerde invoer) aan.