HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Scannerknoppen deactiveren

Scannerknoppen deactiveren

U kunt de knoppen op het bedieningspaneel van de scanner uitschakelen om te voorkomen dat de knoppen per ongeluk worden ingedrukt.
Als de knoppen zijn uitgeschakeld, kunt u scan- en kopieertaken starten met de scansoftware op de computer. U kunt de knop Cancel (Annuleren) () op het bedieningspaneel van de scanner gebruiken om een scan te stoppen.
Voer de volgende stappen uit om de scannerknoppen uit te schakelen:
  1. Open HP Scanner Tools Utility.
  2. Schakel op het tabblad Profiles (Profielen) het selectievakje Disable front panel buttons (Knoppen op bedieningspaneel uitschakelen) in.
    U schakelt de scannerknoppen in door het selectievakje Disable front panel buttons (Knoppen op bedieningspaneel uitschakelen) uit te schakelen.
    opmerking:
    U kunt de instelling van dit selectievakje alleen wijzigen als u over beheerderbevoegdheden voor de computer beschikt.