• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wi-Fi draadloze printers - Afdrukken met Wi-FI Direct

Dit document is bedoeld voor HP printers die ondersteuning bieden voor het verbindingstype Wi-Fi Direct.
Wi-Fi Direct biedt een directe draadloze verbinding naar uw HP printer, waarmee u kunt printen zonder verbinding te maken met een lokaal netwerk of internet. Als u Wi-Fi Direct activeert op uw printer, kunt u veilig documenten en foto's afdrukken vanaf de meeste computers en mobiele apparaten die Wi-Fi ondersteunen. De technologie is vergelijkbaar met Bluetooth, maar werkt dankzij Wi-Fi op grotere afstanden en is sneller.
Bekijk deze veelgestelde vragen voor informatie over het gebruik van dit verbindingstype om af te drukken.