HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Papierstoringen in de optionele lade voor hoge capaciteit van 1500 vel verhelpen

Papierstoringen in de optionele lade voor hoge capaciteit van 1500 vel verhelpen

Volg de onderstaande procedure om papierstoringen in de papierinvoerlade met hoge capaciteit voor 1500 vel te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Open de voorklep van het product.
    Afbeelding : De klep openen
  2. Verwijder de stapel papier.
    Afbeelding : De stapel papier verwijderen
  3. Indien de rand van het vastgelopen papier zichtbaar is in het invoergedeelte, trekt u het papier langzaam naar beneden en uit het apparaat. (Trek het papier niet recht naar buiten, dan scheurt het.) Als er geen papier te zien is, kijkt u in het bovenklepgedeelte.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Let erop dat de stapel papier niet boven de maximale papierhoogtemarkeringen op de papiergeleiders komt en dat de voorzijde van de stapel is uitgelijnd met de pijlen.
    Afbeelding : De stapel papier controleren
  5. Sluit de voorklep van de lade.
    Afbeelding : De klep sluiten