HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Benodigdheden, accessoires en onderdelen bestellen

Bestellen
Benodigdheden en papier bestellen
Originele onderdelen of accessoires van HP bestellen
Bestellen via service- of ondersteuningsproviders
Neem contact op met een erkend service- of ondersteuningspunt van HP.
Bestellen via de geïntegreerde webserver van HP (EWS)
Typ het IP-adres of de hostnaam van het apparaat in het adres- of URL-veld van een ondersteunde webbrowser op de computer om toegang te krijgen tot de webserver. De geïntegreerde webserver van HP bevat een koppeling naar de SureSupply-website van HP. Hier vindt u mogelijkheden voor het aanschaffen van originele HP‑benodigdheden.
Benodigdheden en accessoires
Item
Omschrijving
Nummer
Benodigdheden
Originele HP 81X zwarte LaserJet-tonercartridge met hoge capaciteit
  opmerking:
alleen M605 en M606
Vervangende tonercartridge met hoge capaciteit
CF281X
Originele HP 81A zwarte LaserJet-tonercartridge
Tonercartridge met standaardcapaciteit
CF281A
Navulling HP-nietcassette
Bevat drie nietcassette met 1000 nietjes
Q3216A
Kit voor preventief onderhoud
Vervangende rollen voor alle laden, vervangende transferrol en vervangende fuser
Bevat installatie-instructies
F2G76A (110-127 volt)
F2G77A (220-240 volt)
Accessoires
Eenheid voor automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Duplexeenheid
Bevat installatie-instructies
F2G69A
Envelopinvoer
Optionele envelopinvoer voor maximaal 75 enveloppen
Bevat installatie-instructies
F2G74A
Aangepaste medialade
Optionele lade voor klein papier. Vervangt de standaardlade in lade 2.
Bevat installatie-instructies
F2G75A
Papierinvoerlade voor 500 vel
Optionele papierinvoerlade voor 500 vel (inbegrepen bij de x-modellen)
Bevat installatie-instructies
  opmerking:
Het product ondersteunt maximaal vier papierinvoerladen voor 500 vel. Als u dit combineert met de papierinvoerlade met hoge capaciteit voor 1500 vel, ondersteunt het product maximaal drie papierinvoerladen voor 500 vel.
F2G68A
Papierinvoerlade met hoge capaciteit voor 1500 vel
Optionele papierinvoerlade voor 1500 vel
Bevat installatie-instructies
F2G73A
Printerstandaard
Optionele standaard met wieltjes om de printer te ondersteunen
Aanbevolen als u meerdere optionele papierinvoerladen gebruikt.
Bevat installatie-instructies
F2G70A
Stapelaar
Optioneel uitvoeraccessoire voor de papierstapelaar
Bevat installatie-instructies
F2G71A
Nietmachine/stapelaar
Optioneel uitvoeraccessoire voor de nietmachine/stapelaar
Bevat installatie-instructies
F2G72A
Postbus met meerdere bakken
Optioneel uitvoeraccessoire voor de postbus met 5 bakken
Bevat installatie-instructies
F2G81A
DIMM (1 GB)
Optionele DIMM voor uitbreiding van apparaatgeheugen
Bevat installatie-instructies
  opmerking:
Het product ondersteunt één optionele DIMM.
G6W84A
HP High-Performance Secure Hard Disk
Optionele harde schijf
Bevat installatie-instructies
B5L29A
Twee interne USB-poorten
Twee optionele USB-poorten om apparatuur van derden aan te sluiten
Bevat installatie-instructies
B5L28A
HP Trusted Platform-module
Codeert automatisch alle gegevens die het product verwerkt
Bevat installatie-instructies
F5S62A
HP Jetdirect 2900nw printserver
USB draadloze afdrukserveraccessoire
J8031A
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire
Wi-Fi Direct-accessoire om met één druk op de knop af te drukken vanaf mobiele apparaten
  opmerking:
Alleen ondersteund door n- en dn-modellen. Deze functionaliteit is al geïntegreerd in de x-modellen.
J8030A
Zelfreparatie-onderdelen voor de klant
Zelfreparatie-onderdelen voor de klant (CSR, Customer Self-Repair) zijn voor veel HP LaserJet producten beschikbaar om reparatietijd te verminderen. Ga voor meer informatie over het CSR-programma en de voordelen naar www.hp.com/go/csr-support en www.hp.com/go/csr-faq.
Echte HP vervangingsonderdelen kunt u bestellen op www.hp.com/buy/parts of door contact op te nemen met een bevoegde service- of ondersteuningsproviders van HP. Om een onderdeel te bestellen, hebt u een van de volgende gegevens nodig: onderdeelnummer, serienummer (op de achterkant van de printer), productnummer of productnaam.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Verplicht kunnen door de klant zelf worden geïnstalleerd. U kunt de reparatie ook laten uitvoeren door servicemedewerkers van HP maar dan worden kosten in rekening gebracht. Voor deze onderdelen wordt onder uw HP-productgarantie geen ondersteuning ter plekke of reparatie in de werkplaats aangeboden.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Optioneel kunnen tijdens de garantieperiode van het apparaat op uw verzoek zonder bijkomende kosten worden geïnstalleerd door servicemedewerkers van HP.
  opmerking:
De volgende informatie is onderhevig aan wijzigingen. Ga naar www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606 voor de actuele lijst van zelfreparatie-onderdelen voor de klant voor dit product.
Item
Omschrijving
Instructies voor zelf vervangen
Nummer
Overdrachtsrol
Vervangende overdrachtsrol
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67904
Cassette
Vervangende papiercassette voor lade 2
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67913
Rollenkit lade 1
Vervangende rollen voor lade 1
Bevat installatie-instructies
Optioneel
E6B67-67906
Rollenkit voor lade 2 t/m X
Vervangende rollen voor lade 2, de optionele papierinvoerladen voor 500 vel en de optionele papierinvoerlade met hoge capaciteit voor 1500 vel
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67905
Fuserkit (110 volt)
Vervangende fuser
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67901
Fuserkit (220 volt)
Vervangende fuser
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67902
Torsiebeperkingskit
Vervangende torsiebeperker
Bevat installatie-instructies
Verplicht
E6B67-67926
Klep van het uitvoeraccessoire
Vervangende klep van het uitvoeraccessoire
Verplicht
RL2-1404-000CN
Formatterklep
Vervangende formatterklep
Verplicht
RC4-5802-000CN
Duplexklep
Vervangende duplexklep
Verplicht
RM2-6310-000CN
Klep voor Legal-formaat
Vervangende stofklep voor het laden van Legal-papier in lade 2
Verplicht
RC4-5872-000CN
HIP-klep
Vervangende klep voor de Hardware Integration Pocket (HIP)
Verplicht
RC4-5803-000CN
Klep voor envelopinvoer
Vervangende klep voor de invoersleuf voor enveloppen
Verplicht
RL1-1667-000CN