Aan de slag met RealSense 3D

Dit document is van toepassing op HP Envy 15-kxxx notebook-pc's.
Notebooks die zijn geconfigureerd met de Intel RealSense 3D-camera hebben een tegel Welkom bij de Intel RealSense 3D-camera in het beginscherm van Windows. Klik op deze tegel als u de camera wilt gebruiken.
Wanneer u de eerste keer op de tegel klikt, wordt de OOBE (out-of-box-experience) van de Intel RealSense 3D-camera gestart. Gebruik de volgende instructies voor het uitvoeren van de Intel RealSense 3D Camera OOBE.
opmerking:
Niet alle compatibele applicaties zijn uitgebracht door Intel. Nieuwe applicaties zijn beschikbaar in de Microsoft Store of op intel.com wanneer ze zijn uitgebracht.

Deze video toont hoe u aan de slag kunt gaan met Intel RealSense 3D

1. Klik op de tegel Welkom bij de Intel RealSense 3D-camera in het beginscherm om de Intel RealSense OOBE te starten.
    Afbeelding : De tegel RealSense 3D-camera
    De tegel RealSense 3D-camera gemarkeerd
    De OOBE van de Intel RealSense 3D-camera wordt gestart en er wordt een welkomstscherm weergegeven met informatie over de interactieve vastlegzone voor de 3D-camera.
    Afbeelding : Welkomstscherm van Intel RealSense
    Welkomstscherm van Intel RealSense
  2. Daarna wordt er een handje in de interactieve 3D-zone weergegeven. Verplaats het handje totdat deze in de interactieve zone gloeit.
    Afbeelding : Handje in de interactieve zone
    Gloeiend handje in interactieve zone
    Daarna verandert de achtergrond en wordt de prompt Hi weergegeven. De 3D-camera geeft uw cloudafbeelding in een patroonraster weer.
    Afbeelding : Hi-scherm
    Hi-scherm
  3. Verplaats uw lichaam totdat u zich in een voor de camera acceptabel bereik bevindt. Als u zich niet in een acceptabel bereik, ziet u het bericht niet zien of Oeps, te dichtbij. Wanneer u zich in een acceptabel bereik bevindt, ziet u het bericht Perfect of Je ziet er geweldig uit.
    Afbeelding : Perfecte lichaamspositie
    Het scherm You look great
    Het bericht Ik wil je iets laten zien wordt weergegeven.
  4. Volg de prompt op het volgende scherm, Reik naar de camera tot je hand gloeit. Reik hoger op het scherm, afhankelijk van de nieuwe tekstlocatie.
    Afbeelding :
    Reik naar de camera totdat de hand in het scherm gloeit
    Wanneer u naar de camera reikt en uw hand ziet gloeien, wordt de zwart-wit afbeelding vervangen door een afbeelding die een vloeibaar rimpeleffect nabootst.
  5. Test uw handbeweging. De rasterlijnen geven een indicatie van de diepte van de interactieve zone.
    Afbeelding : Speel met het water door uw handen te bewegen
    Scherm Speel met het water door uw handen te bewegen
    Als u uw hand te dicht bij of te ver van de camera beweegt, wordt in het vastgelegd beeld een reeks wazige rimpelingen weergegeven.
    Afbeelding : Wazige rimpelingen
    Wazige rimpelingen op hand
    De wazige rimpelingen worden vervangen door kristallen.
  6. U wordt gevraagd met de kristallen te spelen. Gebruik de kennis die is verkregen met betrekking tot de grenzen van de interactieve 3D-zone om uw handen te gebruiken en de kristallen te breken of te laten stuiteren, zonder het scherm aan te raken.
    Afbeelding : Probeer met de kristallen te spelen
    Scherm met prompt Probeer met de kristallen te spelen
    De kristallen worden vervangen door het laatste OOBE-scherm, waarin twee cirkelvormige knoppen worden weergegeven. Met de linkerknop start u de onlinewinkel van Intel RealSense Apps ShowCase, waar u toegang hebt tot apps die compatibel zijn met Intel 3D RealSense-technologie.
    opmerking:
    Een internetverbinding is vereist om de Intel RealSense Apps ShowCase-winkel te starten.
    Met de rechterknop start u het vorige scherm waar u kunt verder kunt spelen met de kristallen.
    Afbeelding : Cirkelvormige knoppen met beschrijvingen
    Cirkelvormige knoppen met beschrijvingen
  7. Klik in de rechterbovenhoek op de als u de OOBE van de Intel RealSense 3D-camera wilt beëindigen en sluiten.
    Afbeelding : OOBE van RealSense 3D-camera sluiten
    Laatste scherm van de RealSense 3D-camera met pijl die naar de knop Sluiten wijst