• Informatie

HP OfficeJet 4630, Deskjet 4640 printers - De cartridges vervangen

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet 4630, 4631, 4632, 4634, 4635, 4636, 4639, DeskJet Ink Advantage 4645, 4646 en 4648 e-All-in-One printers.
Plaats gewoon papier in de invoerlade en vervang cartridges die leeg of bijna leeg zijn door nieuwe, originele HP inktcartridges.

Stap 1: Papier plaatsen

Voordat u de inktcartridges vervangt en het uitlijningsproces begint, plaatst u papier in de printer.
  1. Open de klep van de invoerlade en trek deze naar u toe om de invoerlade te verlengen.
  2. Trek het verlengstuk van de invoerlade uit en til de papiervanger omhoog.
    Afbeelding: Trek de invoerlade en het verlengstuk van de lade naar buiten.
  3. Schuif de papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand.
    Afbeelding: Stel de papierbreedtegeleiders af.
  4. Plaats een stapel papier met het formaat A4 of U.S. Letter in de papierlade met de korte zijde naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
    Afbeelding: Plaats papier in de invoerlade.
  5. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
  6. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    Afbeelding: Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen.
  7. Duw de invoerlade naar voren totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Duw de invoerlade helemaal naar binnen om foutmeldingen te voorkomen.
    Afbeelding: Duw de invoerlade naar voren totdat deze vastklikt.

Stap 2: De inktcartridge vervangen

Vervang een of beide inktcartridges die worden aangegeven door de inktcartridgestatus op het bedieningspaneel.
opmerking:
Als u zich hebt aangemeld voor het Instant Ink programma, ontvangt u speciale Instant Ink cartridges. Instant Ink cartridges zijn groter dan standaardcartridges, maar passen op dezelfde manier in de wagen.
    Afbeelding : Standaard en Instant Ink cartridges
    Afbeelding: Standaard en Instant Ink cartridges
  1. Standaardinktcartridge
  2. Instant Ink cartridge
  1. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Zoek de uitsparingen aan de linker- en rechterzijde van de printer.
    Afbeelding: Zoek de uitsparingen aan de zijkanten van de printer.
  3. Schuif uw vingers in de twee uitsparingen en til ze voorzichtig omhoog om de toegangsklep voor de inktcartridges te openen. De wagen wordt verplaatst naar het toegangsgebied voor de inktcartridges. Wacht tot de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
  4. Ontgrendel de inktcartridge door de klep op de houder omhoog te tillen.
  5. Til de inktcartridge omhoog om deze uit de houder te verwijderen.
      Afbeelding: Verwijder de inktcartridge.
    1. De klep openen
    2. De klep voorzichtig terug duwen
    3. De inktcartridge omhoog tillen
  6. Haal de nieuwe inktcartridge uit de verpakking en trek daarna voorzichtig aan het lipje om de plastic tape te verwijderen.
    Afbeelding: Verwijder de plastic tape.
  7. Houd de nieuwe inktcartridge vast onder een licht opwaartse hoek met de contactpunten naar de achterzijde van het apparaat gericht. Schuif de inktcartridge vervolgens in de lege houder.
  8. Sluit de klep van de houder om de inktcartridge op zijn plaats te drukken.
    opmerking:
    Plaats de kleurencartridge in de houder aan de linkerkant. Plaats de zwarte inktcartridge in de houder aan de rechterkant.
      Afbeelding: Plaats de inktcartridge.
    1. De inktcartridge plaatsen
    2. De klep sluiten
    3. De kleurencartridge zit links en de zwarte cartridge rechts
  9. Herhaal de voorgaande stappen om indien nodig de andere inktcartridge te installeren.
  10. Sluit de toegangsklep voor de inktcartridges.
    Afbeelding: Sluit de toegangsklep voor de inktcartridges.
  11. Volg de instructies op het bedieningspaneel om de uitlijning van de inktcartridges te starten. De printer lijnt de inktcartridges uit en drukt vervolgens een uitlijningspagina af.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het vervangen van de inktcartridges.