• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printer voor een bekabeld of draadloos netwerk instellen voor de HP LaserJet Pro M201 en M202 printerserie

Dit document is van toepassing op de HP LaserJet Pro MFP M201 en M202 printerseries voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
Voordat u vanaf een computer naar uw printer kunt afdrukken of scannen via een netwerk, moet u de printer eerst verbinden met het netwerk en de printersoftware op de computer installeren. Deze instructiegids leidt u door het proces voor het installeren van uw printer in een bekabeld (Ethernet) of draadloos netwerk.

Koppelingen naar verwante onderwerpen

Selecteer een onderwerp voor meer informatie.
HP ePrint
Afbeelding: Afbeelding van en koppeling naar HP ePrint
Ga naar HP ePrint instellen en gebruiken voor extra informatie over het instellen en gebruiken van ePrint.
Ik wil afdrukken vanaf een Chromebook
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.
Pictogram Wireless Printing Center
Ga naar HP Wireless Printing Center (Engelstalig). U vindt informatie over het voorbereiden van uw draadloze netwerk, het instellen van uw printer en het opnieuw configureren van uw systeem.