HP tablets, notebooks en All-in-One pc's - doe het volgende als u uw aanmeldingswachtwoord, patroon of PIN (Android OS) bent vergeten

Dit document is van toepassing op HP tablets, notebooks en All-in-One computers met een Android-besturingssysteem.
Het aanmeldingswachtwoord voorkomt onbevoegde toegang tot uw Android-apparaat. Als u uw aanmeldingswachtwoord bent vergeten, kunt u zich niet aanmelden en moet het apparaat worden hersteld naar de fabrieksinstellingen.
  let op:
Alle gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen, worden verwijderd wanneer u de fabrieksinstellingen herstelt. Gegevens die zijn opgeslagen op een microSD-kaart worden niet verwijderd. Alle apps worden verwijderd. Gegevens opgeslagen in uw Google-account kunnen worden hersteld.

Uw tablet of computer met een Android-besturingssysteem herstellen

Als u uw aanmeldingswachtwoord, patroon of PIN bent vergeten, moet het apparaat worden hersteld naar de fabrieksinstellingen. Selecteer een van de onderstaande koppelingen, afhankelijk van het type apparaat en de versie van het Android-besturingssysteem, om te zoeken naar instructies voor het herstellen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen terwijl het apparaat uit staat: