• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP ENVY 7640, OfficeJet 5740, 8040 printers - Plaatsen van papier, enveloppen en indexkaarten

Dit document is bedoeld voor HP ENVY 7670, 7643, 7644, 7645, OfficeJet 5740, 5741, 5742, 5743, 5744, 5745, 5746 en OfficeJet 8040 met Neat e-All-in-One printers.
U kunt afdrukken op normaal of speciaal papier. Plaats papier, papier van legal-formaat, enveloppen en indexkaarten in de hoofdinvoerlade van de printer. Plaats fotopapier in de fotolade. Zorg ervoor dat u de printer op een harde en vlakke ondergrond plaatst voordat u deze gebruikt. Het gebruik van de printer op een oneffen of onstabiele ondergrond kan ertoe leiden dat de pagina's scheef worden afgedrukt of kan problemen met de aanpassing van het papierformaat veroorzaken.
  let op:
Plaats geen afdrukmateriaal tijdens het afdrukken. Er kunnen storingen of problemen met de papierinvoer optreden.

Deze video laat zien hoe u papier, enveloppen, kaarten en fotopapier in een ENVY 7640, OfficeJet 5740 en OfficeJet 8040 printer plaatst.