• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP Officejet printers - Gewoon papier, enveloppen, kaarten en fotopapier plaatsen

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 6812, 6815, 6820, Officejet Pro 6830 en 6835 e-All-in-One printers.
U kunt afdrukken op gewoon of speciaal papier. Plaats papier, enveloppen, indexkaarten en fotopapier in de invoerlade van de printer. Voordat u het papier plaatst, dient u het verlengstuk van de uitvoerlade te sluiten als dit nog is geopend.
  let op:
Plaats geen papier of speciaal papier tijdens het afdrukken. Er kunnen storingen of problemen met de papierinvoer optreden.
Bekijk een video van de stappen in dit document.