Printerspecificaties voor de HP LaserJet Pro MFP M201 and M202 printerserie

Dit document is van toepassing op de HP LaserJet Pro MFP M201 en LaserJet Pro MFP M202 printerseries.
Dit document bevat gedetailleerde technische gegevens, zoals modelnummers, systeemvereisten, afdruksnelheden, connectiviteittypen, fysieke afmetingen, cartridges, verwerking van het papier en afdrukspecificaties.
Printermodel
Afbeelding
Productnummer
HP LaserJet Pro MFP M201n printer
Afbeelding: HP LaserJet Pro MFP M201n printer
CF455A
HP LaserJet Pro MFP M202n printer
Afbeelding: HP LaserJet Pro MFP M202n printer
C6N20A
HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
Afbeelding: HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
CF456A
HP LaserJet Pro MFP M202dw printer
Afbeelding: HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
C6N21A
Aansluitmogelijkheden
De volgende tabel bevat typen verbindingsmethoden die door deze printer worden ondersteund.
Model
Draadloos
Ethernet
USB
Draadloos direct
HP LaserJet Pro MFP M201n printer
Nee
10/100Base LAN
Hi-speed USB 2.0
Nee
HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
Ja
10/100Base LAN
Hi-speed USB 2.0
Ja
HP LaserJet Pro MFP M202n printer
Nee
10/100Base LAN
Hi-speed USB 2.0
Nee
HP LaserJet Pro MFP M202dw printer
Ja
10/100Base LAN
Hi-speed USB 2.0
Ja
Mobiele afdrukken mogelijk
De volgende tabel bevat typen mobiele afdruktechnologieën die door deze printer worden ondersteund.
Model
ePrint
Mobiele app ePrint
Apple AirPrint
Ingebouwde Android-afdrukoplossing
HP LaserJet Pro MFP M201n printer
Ja
Nee
Nee
Ja
HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
Ja
Nee
Ja
Ja
HP LaserJet Pro MFP M202n printer
Ja
Nee
Nee
Ja
HP LaserJet Pro MFP M202dw printer
Ja
Nee
Ja
Ja
Ondersteunde webservices
De volgende tabel bevat beschrijvingen van de webservices die door de printers worden ondersteund.
Model
Print Apps
Geplande levering printables
HP LaserJet Pro MFP M201n printer
Nee
Ja
HP LaserJet Pro MFP M201dw printer
Nee
Ja
HP LaserJet Pro MFP M202n printer
Nee
Ja
HP LaserJet Pro MFP M202dw printer
Nee
Ja
Systeemvereisten
In de volgende gedeelten vindt u de minimale systeemvereisten voor ondersteunde Windows- en Mac-besturingssystemen.
Fysieke afmetingen
Selecteer uw printermodel om de fysieke afmetingen te bekijken.
Cartridges
Raadpleeg de volgende tabel voor de typen, namen en artikelnummers van printcartridges.
Cartridgenaam
Type
Productnummer
HP 83A tonercartridge
Vervangende printcartridge
CF283A
HP 83X tonercartridge
Vervangende printcartridge met hoge capaciteit
CF283X
HP 88A tonercartridge
Vervangende printcartridge (alleen China en India)
CC388A
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
Display van het bedieningspaneel
Bekijk de volgende specificaties voor formaat en type van het display van het bedieningspaneel van de printer.
  • Type: grafisch LCD-scherm van 2 regels met navigatie via drukknoppen
  • Afmetingen:
    • Diagonaal: 142,2 mm (5,6 inch)
    • Lengte: 119,4 mm (4,7 inch)
    • Hoogte: 83,8 mm (3,2 inch)
  • Kleur of zwart-wit: Zwart-wit
  • Speciale functies: Ontspiegeld
Papierverwerkingsspecificaties
Raadpleeg de volgende lijst om te controleren of u papier van het juiste soort en formaat gebruikt en om na te gaan of u de invoerlade niet te vol laadt.
Afdrukspecificaties
Bekijk het volgende voor afdrukresoluties, methoden en snelheden.
  • Uitvoer: Alleen zwart-wit
  • Resolutie normale modus: 600 x 600 dpi
  • Resolutie Plain-Best-modus: Maximaal 1200 dpi
  • Talen voor het apparaat: PCL5c, PCL6, PS, PCLm, PDF
  • Afdruksnelheid: Maximaal 26 ppm*
  • Eerste pagina uit: Tot 8 seconden
  • Afdrukvolume: 8.000 pagina's per maand
* De afdruksnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document.
Kopieerspecificaties
De printer beschikt niet over een kopieerfunctie.
Scanspecificaties
De printer beschikt niet over een scanfunctie.
Faxspecificaties
De printer beschikt niet over een faxfunctie.
Voedingsspecificaties
Bekijk de volgende informatie voor voedingsspecificaties.
Bekijk de volgende informatie voor de voedingsspecificaties van de LaserJet Pro M225dn printer.
  • Stroomvoorziening: Interne voedingsmodule
  • Voedingsvereisten:
    • Ingangsspanning: 110 tot 127 VAC (+/- 10%), 60 Hz (+/- 2 Hz)
      • India en China: 220 tot 240 VAC (+/- 10%), 50 Hz (+/- 2 Hz)
  • Stroomverbruik: 450 watt maximum, 2,2 watt (gereed), 0,1 watt (automatisch uit), 0,1 watt (handmatig uit)
Geluidsspecificaties
Bekijk de volgende informatie voor de specificaties van akoestische emissie van de printer.
  • Geluidsdruk (afstand tot geluidsbron): LpAm 50 (dBA) (mono-conceptafdruk)
  • Geluidsvermogen: 6,3 B(A)
Omgevingsspecificaties
Bekijk de volgende informatie voor de omgevingsspecificaties van de printer.
Toegestane bedrijfsomstandigheden
Bekijk de volgende informatie voor de toegestane bedrijfsomstandigheden van de printer.
Factor
Specificaties
Temperatuur
15 tot 30 °C; 59 tot 86 °F
Vochtigheid
Relatieve vochtigheidsgraad van 10 tot 80%
Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen.
Afbeelding : Energy Star
ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Meer informatie kunt u vinden op www.energystar.gov.
Voor informatie over veiligheidsinformatiebladen gaat u naar de website van HP over veiligheidsinformatiebladen (MSDS).
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 25 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van het apparaat.
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentra in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Meer informatie over dit programma is beschikbaar op de website van HP over het retourneren en recyclen van producten.
Voorgeschreven modelnummer
In overeenstemming met de regelgeving op dit gebied is aan de printer een voorgeschreven modelnummer toegewezen. Het voorgeschreven modelnummer van uw printer is SHNGC-1302-00 of SHNGC-1302-01. Verwar dit voorgeschreven nummer niet met de naam waaronder het product op de markt gebracht wordt (HP LaserJet Pro MFP M225dn, LaserJet Pro MFP M226dn, etc.) of het productnummer (CF485A of C6N23A, etc.).