• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro M225, M226 printers - Een netwerk instellen

Dit document is van toepassing op de HP LaserJet Pro MFP M225 en M226 printerserie voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
Voordat u vanaf een computer naar uw printer kunt afdrukken of scannen via een netwerk, moet u de printer eerst verbinden met het netwerk en de printersoftware op de computer installeren. Deze instructiegids leidt u door het proces voor het installeren van uw printer in een bekabeld (ethernet) of draadloos netwerk.
Koppelingen naar verwante onderwerpen
Selecteer een onderwerp voor meer informatie.
HP ePrint
Afbeelding van en koppeling naar HP ePrint
Klik op ePrint instellen en gebruiken voor meer informatie.
Ik wil afdrukken vanaf een Chromebook
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.
Pictogram Wireless Printing Center
Ga naar HP Wireless Printing Center (Engelstalig). U vindt informatie over het voorbereiden van uw draadloze netwerk, het instellen van uw printer en het opnieuw configureren van uw systeem.