De printer instellen voor een bekabeld of draadloos netwerk voor de HP Officejet Pro 6230 printerserie

Dit document is van toepassing op de HP Officejet Pro 6230 ePrinter voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
Voordat u vanaf een computer naar uw printer kunt afdrukken of scannen via een netwerk, moet u de printer eerst verbinden met het netwerk en de software op de computer installeren. Deze instructiegids leidt u door het proces voor het installeren van uw printer in een bekabeld of draadloos netwerk.
Koppelingen naar verwante onderwerpen
Selecteer een onderwerp voor meer informatie.
Ik wil afdrukken vanaf een Chromebook
HP ePrint
Afbeelding van en koppeling naar HP ePrint
Ga naar HP ePrint instellen en gebruiken voor extra informatie over het instellen en gebruiken van ePrint.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.