• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Storingen verhelpen in de documentinvoer

Storingen verhelpen in de documentinvoer
De volgende informatie beschrijft hoe u een papierstoring in de documentinvoer verhelpt. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Trek de vergrendeling omhoog om de klep van de documentinvoer te ontgrendelen.
    Afbeelding : Til de vergrendeling omhoog
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Open de klep van de documentinvoer
  3. Trek de klep omhoog die toegang geeft tot het vastgelopen papier, verwijder het papier en sluit de klep.
    Draai indien nodig het groene wiel aan de voorzijde van de documenttoevoer om vastgelopen papier te verwijderen.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  4. Druk de klep naast de documentinvoerrollen aan om na te gaan deze goed dicht zit.
    Afbeelding : Klepje van rol dichtdoen
  5. Til de invoerlade van de documentinvoer omhoog.
    Afbeelding : Trek de documentinvoerlade omhoog
  6. Duw tegen de twee uitsparingen die aan beide uiteinden van de selector van de achterzijdeachtergrond aanwezig zijn.
    Afbeelding : Maak de selector van de achterzijdeachtergrond los
  7. Verwijder de selector van de achterzijdeachtergrond door deze naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Verwijder de selector van de achterzijdeachtergrond
  8. Verwijder vastgelopen papier.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  9. Plaats de selector van de achterzijdeachtergrond terug door deze in het apparaat te laten glijden tot de eenheid op zijn plaats wordt vergrendeld.
    Afbeelding : Installeer de selector van de achterzijdeachtergrond
  10. Laat de documentinvoerlade zakken.
    Afbeelding : Laat de documentinvoerlade zakken
  11. Sluit de klep van documentinvoer.
    Afbeelding : Sluit de klep van de documentinvoer
  opmerking:
Zorg ervoor dat de geleiders in de documentinvoerlade stevig tegen het papier aanzitten. Verwijder alle nietjes en paperclips uit de originele documenten.
  opmerking:
Originele documenten die zijn afgedrukt op zwaar, glanzend papier kunnen vaker vast te komen zitten dan originelen op gewoon papier.