• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M630 - De invoerlade met hoge capaciteit voor 2500 vel installeren

De invoerlade met hoge capaciteit voor 2500 vel installeren
Dit document biedt instructies voor het installeren van de invoerlade met hoge capaciteit voor 2500 vel voor de HP LaserJet Enterprise MFP M630-modellen.
Afbeelding : Invoerlade met hoge capaciteit
  1. Druk op de aan/uit-knop om het product uit te schakelen.
    Afbeelding : Het product uitschakelen
  2. Verwijder het netsnoer.
    Afbeelding : Verwijder het netsnoer.
  3. Koppel de USB- of netwerkkabel los.
    Afbeelding : De USB- of netwerkkabel loskoppelen
  4. Verwijder de tape van de buitenkant van de papierinvoerlade.
    Afbeelding : Verwijder de tape
  5. Open lade 3 en 4.
    Afbeelding : Lades openen
  6. Verwijder verpakkingsmateriaal uit elke lade.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  7. Sluit lade 3 en lade 4.
    Afbeelding : Lades sluiten
  8. Open lade 5 en verwijder het verpakkingsmateriaal uit de lade.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  9. Sluit de lade.
    Afbeelding : De lade sluiten
  10. Plaats het product op de papierinvoerlade. Gebruik de uitlijningspinnen aan de bovenkant van de papierinvoerlade om het product te positioneren.
      let op:
    HP adviseert dat vier mensen het product optillen.
    Afbeelding : Het product op de papierinvoerlade plaatsen
  11. Open de rechterklep van de papierinvoereenheid en draai de vergrendelingshendel naar de vergrendelde positie.
    Afbeelding : De rechterklep openen en hendel draaien naar vergrendelde positie
  12. Sluit de rechterklep van de papierinvoerlade.
    Afbeelding : De rechterklep sluiten
  13. Trek beide steunen aan de linkerzijde van de papierinvoereenheid naar buiten en draai ze naar voren. Druk op de vergrendelingshendels op de voorwieltjes.
    Afbeelding : Wieltjes vergrendelen
  14. Sluit de USB- of netwerkkabel aan.
    Afbeelding : USB- of netwerkkabel aansluiten
  15. Sluit het netsnoer aan.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
  16. Druk op de aan-uitknop om het apparaat aan te zetten.
    Afbeelding : Apparaat inschakelen
  17. Open lade 3 en 4.
    Afbeelding : Open de laden
  18. Stel de geleiders voor de papierbreedte en -lengte in door de vergrendeling van elk van de geleiders in te drukken en de geleiders op te schuiven tot het formaat van het papier dat u gebruikt.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  19. Plaats papier in de lades. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
    Afbeelding : Papier in de laden plaatsen
  20. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
    Afbeelding : Papier moet onder de markeringen voor de hoogtelimiet zijn
  21. Sluit de laden en open vervolgens lade 5.
    Afbeelding : Lade 5 openen
  22. Breng de papierbreedtehendel aan de voorzijde van de lade in de juiste positie voor het papierformaat. Draai de papierlengtehendel aan de linkerachterhoek van de lade naar de juiste positie voor het papierformaat.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  23. Vul de lade met volledige papierstapels.
    Afbeelding : Papier in de lade plaatsen
  24. Sluit de lade.
    Afbeelding : De lade sluiten
  25. OS X: De lijst met geïnstalleerde opties wordt automatisch bijgewerkt tijdens de eerste afdruktaak nadat het accessoire is geïnstalleerd.
    Windows: Als u het accessoire bevestigt voordat u de productsoftware hebt geïnstalleerd, kunt u deze procedure overslaan. Als u het accessoire bevestigt nadat u de productsoftware hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit:
    1. Zorg dat het apparaat is ingeschakeld en verbinding heeft met de computer of het netwerk.
    2. Open de printermap op uw computer.
    3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van dit product en selecteer Printereigenschappen.
    4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
    5. Klik in het gedeelte Installeerbare opties.
    6. Selecteer Nu bijwerken in de vervolgkeuzelijst naast Automatische configuratie.