• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Pro - Gele cartridge gedetecteerd die niet van HP is

Er is een cartridge geïnstalleerd die niet van HP is. Als u denkt dat u een origineel HP onderdeel hebt aangeschaft maar iets anders hebt ontvangen, klikt u op de volgende koppeling:
opmerking:
In sommige gevallen kan op het bedieningspaneel van het product zijn weergegeven dat er een echt HP cartridge is geïnstalleerd, terwijl de online verificatietechnologie aangeeft dat dit niet zo is. Online verificatietechnologie is een nauwkeurigere technologie voor het detecteren van cartridges die niet van HP zijn.
opmerking:
Voor meer oplossingen voor problemen met cartridges raadpleegt u Problemen met 10.xx en berichten over benodigdheden oplossen (c04393829).

FAQ

Q: Wat is de bedoeling van het bericht dat de cartridge niet van HP is?
A: De bedoeling van het bericht is om klanten te informeren dat er een namaak HP cartridge in het product is geïnstalleerd.
Q: Waarom geeft het online verificatiehulpprogramma aan dat er een namaak HP cartridge is geïnstalleerd terwijl het bedieningspaneel van het product aangeeft dat de cartridge wel echt is?
A: Online verificatietechnologie is een nauwkeurigere technologie voor het detecteren van cartridges die niet van HP zijn.
Q: Reageren andere HP productmodellen op dezelfde manier?
A: Ja. Veel HP producten vertonen hetzelfde soort gedrag.
Q: Is er een technische oplossing voor dit probleem?
A: No. Het product en de cartridge werken zoals bedoeld.