• Informatie

Papier, fotopapier en enveloppen laden voor de HP Deskjet 1510, 2540, Deskjet Ink Advantage 1510 en 2540 All-in-One printerserie

Dit document is van toepassing op de volgende printers: HP Deskjet 1510, 1511, 1512, 1513, 1514, 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2546, 2547, 2548 en 2549; en Deskjet Ink Advantage 1515, 1516, 1518, 2545, 2546 en 2548.
Dit document biedt instructies voor het in de printer laden van gewoon papier, fotopapier en enveloppen.

Deze video toont hoe u gewoon papier, enveloppen, kaarten en fotopapier kunt laden voor de HP Deskjet 1510, 2540, Deskjet Ink Advantage 1510 en 2540 All-in-One printerserie