• Informatie

HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Duplex-Reverse-geleider

Inleiding

opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CC468-67913
    Duplex-Reverse-geleiderkit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.

Stap 1 - De Duplex-Reverse-geleider verwijderen

1. Pak de Duplex-Reverse-geleider vast en trek hem uit het apparaat.

Stap 2 - De vervangende Duplex-Reverse-geleider uitpakken

Haal de vervangende rollen Duplex-Reverse-geleider uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
opmerking:
HP adviseert om de Duplex-Reverse-geleider op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.

Stap 3 - De vervangende Duplex-Reverse-geleider installeren

Installeer de Duplex-Reverse-geleider.
  • Houd de geleider bij het installeren zo vast dat de voorste punt van de geleider omhoog wijst.
  • Lijn de vervangende geleider uit met de sleuven in het apparaat en duw tegen de geleider tot deze is vergrendeld in de sleuven.

Retourzending van onderdelen