• Informatie

HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Het SSM vervangen

opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CF235–67904
    SSM-kit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.

Stap 1 - De formatter verwijderen

1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
    3. Ontkoppel alle kabels en accessoires die op de formatter zijn aangesloten.
      waarschuwing:
    Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Draai de twee duimschroeven in de formatter los en trek vervolgens de formatter uit het product.

Stap 2 - De SSM verwijderen

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Draai het zwarte plastic onderdeel boven op de SSM tegen de klok in.
  2. Maak het lipje los (1) en schuif de SSM door uit de plastic bevestigingsbeugel (2) om de SSM uit de formatter-PCA te verwijderen.

Stap 3 - Het vervangende SSM uitpakken

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
Haal het vervangende SSM uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling.
opmerking:
HP adviseert om de defecte SSM op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.

Stap 4 - De vervangende SSM installeren

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Schuif de SSM op de plastic bevestigingsbeugel.
  2. Plaats het zwarte plastic onderdeel en draai het om het te vergrendelen.

Stap 5 - De formatter opnieuw installeren

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
  2. Draai de twee duimschroeven handvast aan.
  3. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.

Stap 6 - De productfirmware opnieuw installeren

1. Zoek de website voor productondersteuning.
  2. Selecteer Multi-besturingssysteem (BIOS, Firmware, Diagnostiek, enz.).
  3. Ga naar de firmware-download en klik vervolgens op Download.
  4. Kopieer het firmware-upgradebestand naar de hoofdmap op een USB-flashstation. Het firmware-upgradebestand heeft de extensie .bdl.
  5. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort op het bedieningspaneel van het product en schakel vervolgens het product in.
  6. Op het bedieningspaneel wordt het volgende bericht weergegeven: Fout: 99.09.63 Ongeldige schijf. Raak de knop OK aan om verder te gaan.
  7. Wacht tot het Opstartmenu op het scherm van het bedieningspaneel verschijnt en raak vervolgens de pijl omlaag aan om naar 3 Beheerder te bladeren. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  8. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 6 Manage Disk (6 Schijf beheren). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  9. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar + 6 Opstartapparaat. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  10. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 2 Wissen/Ontgrendelen. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  11. Het bericht Proceed with Requested Action (Doorgaan met gevraagde bewerking) wordt weergegeven. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  12. Raak de pijlknop omlaag aan om terug te keren naar het beginscherm van het opstartmenu.
  13. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 3 Administrator (3 Beheerder). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  14. Raak de pijl omlaag aan om te bladeren naar 1 Download (1 Downloaden). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  15. Raak de knop met de pijl omlaag aan om te bladeren naar 3 USB Thumbdrive (3 USB-stick). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  16. Raak de pijl omlaag aan om te bladeren naar het firmware-upgradebestand dat u in stap 4 hebt gedownload. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
    opmerking:
    Als er geen .bdl-bestanden worden vermeld, probeer het bestand dan op te slaan op een ander USB-flashstation.
  17. Wacht tot het bestand is overgebracht. De boodschap Complete (Voltooid) wordt op het scherm weergegeven wanneer de overdracht is voltooid.
  18. Schakel het product uit, verwijder het USB-flashstation en schakel het product daarna weer in. Wacht enkele minuten terwijl het product wordt geïnitialiseerd.

Retourzending van onderdelen