HP LaserJet Enterprise M712 and HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Duplexeenheid

Inleiding
  opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CF235-67913
    Duplexeenheidkit
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
Stap 1 - De duplexeenheid verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
        waarschuwing:
      Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Trek aan de linkerkant van het apparaat de duplexeenheid zo ver mogelijk naar buiten.
  3. Til de duplexeenheid op en trek hem een stukje naar u toe om hem te verwijderen.
Stap 2 - De vervangende duplexeenheid uitpakken
Haal de vervangende veer uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de Duplex-Reverse-geleider op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende duplexeenheid installeren
  1. Schuif de duplexeenheid onder een kleine hoek zo ver mogelijk in het apparaat.
  2. Duw de duplexeenheid recht in het apparaat.
  3. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.