• Informatie

HP pc's - CyberLink PowerDVD gebruiken voor het afspelen van video's, muziek en films (Windows 8)

Dit document heeft betrekking op HP desktop- en notebookcomputers met CyberLink PowerDVD en Windows 8.
Gebruik CyberLink PowerDVD om video, muziek en films op uw computer af te spelen. Met PowerDVD kunt u ook diavoorstellingen maken en weergeven afspeellijsten met muziek maken en beluisteren en video's naar YouTube uploaden.
MoovieLive is de website met informatie over films voor PowerDVD. Ga naar de MoovieLive-website voor meer informatie.
opmerking:
In dit document staan de basisinstructies voor het gebruik van CyberLink PowerDVD. Gebruik de help-toepassing van CyberLink PowerDVD voor meer gedetailleerde informatie. Klik op het pictogram Help om toegang te krijgen tot PowerDVD Help.

Openen van CyberLink PowerDVD

Neem de volgende stappen om PowerDVD te openen:
  1. Typ CyberLink PowerDVD in het startscherm om de charm Zoeken te openen.
  2. Klik op CyberLink PowerDVD in de lijst met resultaten.
  3. PowerDVD geeft het PowerDVD-hoofdmenu weer.

Het versienummer van PowerDVD zoeken

Dit document betreft CyberLink PowerDVD versie 10, 11 en 12. Om te bepalen welke versie u gebruikt, klikt u op de kop CyberLink PowerDVD in de linkerbovenhoek van het hoofdmenu (of raakt u deze aan). Het venster Over PowerDVD wordt geopend en uw versie van PowerDVD wordt weergegeven.
opmerking:
Afbeelding : Scherm Over PowerDVD
Scherm Over PowerDVD
Gebruik de koppelingen in de sectie van uw PowerDVD-versie.

CyberLink PowerDVD versie 12

Met PowerDVD kunt u films, video's, foto's en muziek afspelen en beheren.
Afbeelding : PowerDVD-hoofdmenu
PowerDVD-hoofdmenu
Het hoofdmenu geeft de menu links in het scherm weer. Menuopties omvatten:
  • In het menu Mediabibliotheek vindt u de films, video's, foto's en muziekbestanden (media genaamd) die op uw computer zijn opgeslagen of die beschikbaar zijn via MoovieLive.
  • Met het menu Deze computer kunt u de films, video's, foto's en muziekbestanden zoeken die op uw computer zijn opgeslagen.
  • Met het menu Home Media (DLNA) krijgt u toegang tot de media op andere media-apparaten met de DLNA-technologie in uw thuisnetwerk.
  • Met het menu Onlinemedia kunt u online naar media zoeken via uw Facebook-account, YouTube of uw Flickr-account.
  • Met het menu Afspeellijsten krijgt u toegang tot uw afspeellijsten.

CyberLink PowerDVD versie 10 of 11

Met PowerDVD kunt u films, video's, foto's en muziek afspelen en beheren.
Afbeelding : PowerDVD-hoofdmenu
PowerDVD-hoofdmenu