• Feedback

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - De uitvoerklep vervangen

De uitvoerklep vervangen

Dit document biedt instructies voor het vervangen van de uitvoerklep voor de HP Officejet Enterprise Color X555 en HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Afbeelding : Uitvoerbakklep
  1. Schakel het product uit en verwijder het netsnoer.
    Afbeelding : Het product uitschakelen en het netsnoer verwijderen
  2. Verwijder de uitvoerbak door deze aan de rand bij de uitvoerklep omhoog te trekken, van het product weg te kantelen en vervolgens op te tillen.
    Afbeelding : De uitvoerbak verwijderen
  3. Verwijder de uitvoerbakklep door het midden van de klep te verbuigen, de pin aan de rechterzijde uit het product te trekken en vervolgens de klep richting de achterkant te schuiven om de pin aan de linkerzijde los te maken.
    Afbeelding : De klep verwijderen
  4. Haal de nieuwe klep uit de verpakking en gebruik de verpakking opnieuw om de oude klep naar een recyclingcentrum te sturen.
    Afbeelding : De nieuwe klep uit de verpakking halen en de oude recyclen
  5. Installeer de nieuwe uitvoerbakklep door de pin aan de linkerzijde in de uitsparing te plaatsen en vervolgens het midden van de klep te verbuigen om de pin aan de rechterzijde in de uitsparing te plaatsen.
    Afbeelding : De klep installeren
  6. Plaats de uitvoerbak opnieuw in het product.
    Afbeelding : De uitvoerbak installeren
  7. Sluit het netsnoer opnieuw aan en druk vervolgens op de aan/uit-knop om het product in te schakelen.
    Afbeelding : Het netsnoer weer aansluiten en het product inschakelen