• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - De inktverzameleenheid plaatsen

De inktverzameleenheid plaatsen

Dit document biedt instructies voor het installeren van de inktverzamel- en duplexeenheid voor de HP Officejet Enterprise Color X555 en HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Afbeelding : Inktverzameleenheid (ICU)
  1. Open de linkerklep van het product.
    Afbeelding : De linkerklep openen
  2. Trek de inktverzameleenheid (ICU) recht uit het product om deze te verwijderen.
    Afbeelding : De ICU verwijderen
  3. Haal de nieuwe ICU uit de verpakking.
    Afbeelding : De vervangende ICU uit de verpakking halen
    opmerking:
    Bewaar de verpakking om de oude ICU naar een recyclingcentrum te sturen.
  4. Installeer de nieuwe ICU door deze recht in het product te drukken.
    Afbeelding : De nieuwe ICU installeren
  5. Sluit de linkerklep.
    Afbeelding : De linkerklep sluiten
  6. Gebruik de verpakking van de geïnstalleerde ICU om de oude eenheid naar een recyclingcentrum te sturen.
    Afbeelding : De oude ICU inpakken om te verzenden
  7. Ga naar www.hp.com/recycle voor informatie over recycling en het afdrukken van een postlabel, selecteer het land/de regio van waar de oude ICU wordt verzonden, klik op de knop Go en klik vervolgens op de koppeling HP ink and LaserJet toner cartridges.
  8. Werk het product bij door aan te geven dat er een nieuwe ICU is geïnstalleerd.
    • Als het venster Nieuwe inktverzameleenheid wordt weergegeven op het bedieningspaneel van het product, selecteert u Ja om aan te geven dat er een nieuwe eenheid is geïnstalleerd.
    • Als het venster Nieuwe inktverzameleenheid niet wordt weergegeven op het bedieningspaneel van het product, voert u de volgende stappen uit.
      1. Open het menu Beheer en open vervolgens het menu Benodigdheden beheren.
      2. Raak het menu Benodigdheden resetten aan en raak vervolgens het item Nieuwe inktverzameleenheid aan.
      3. Raak het item Ja aan om aan te geven dat er een nieuwe ICU is geïnstalleerd.