hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
 • Informatie

  Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Instant Ink - Wat is HP Instant Ink?

Dit document is bedoeld voor personen die HP Instant Ink klant willen worden.
HP Instant inkt is een service om inktcartridges te vervangen. Als u van deze service wilt gebruikmaken, moet u een Instant Ink abonnement afsluiten voor uw HP Instant Ink printer. Het abonnement brengt kosten in rekening op basis van het aantal pagina's dat u per maand afdrukt. De printer verzendt de informatie over de inktniveaus naar HP en als de printer bijna leeg is, worden er kosteloos vervangende inktcartridges naar u verzonden. Als u geregistreerd bent voor HP Instant Ink hoeft u dus geen inktcartridges meer in de winkel te kopen.

Hoe kan ik me registeren?

Als u zich wilt registreren voor HP Instant Ink, moet u een HP Instant Ink printer (of een andere printer die hiervoor geschikt is), een internetverbinding en een creditcard of bankkaart hebben. Ga naar Registreren voor HP Instant Ink voor meer informatie.

Waar is HP Instant Ink beschikbaar?

Controleer of uw land/regio HP Instant Ink ondersteunt. Ga naar HP Instant Ink en klik op het land/de regio en taal. Zoek uw land/regio en taal in het vervolgkeuzemenu.
Als u uw land/regio niet kunt vinden in de lijst, wordt HP Instant Ink niet ondersteund.

Hoeveel kost het per maand?

HP Instant Ink biedt meerdere abonnementen met verschillende maandelijkse prijzen voor ieder budget. Ga naar HP Instant Ink om de beschikbare abonnementen te bekijken. De maandelijkse kosten die in rekening worden gebracht, zijn bestemd voor de inkt, het transport en de recycling*. Facturering begint op de dag dat u uw eerste inktcartridge van HP Instant Ink in uw geregistreerde printer hebt geplaatst. Het bedrag wordt 30 dagen nadat u uw eerste HP Instant Ink cartridge in uw printer hebt geplaatst van uw creditcard of bankkaart gehaald. Voorbeeld: als u op 5 februari een HP Instant Ink cartridge in uw printer hebt geplaatst, begint de facturering op 5 februari en eindigt deze op 4 maart. De eerste betaling wordt op 5 maart uitgevoerd. De factuurdatum kan niet gewijzigd worden en de betalingen wordt steeds op dezelfde dag van de maand uitgevoerd.
Uw kaart is opgeladen, zelfs als u geen inkt gebruikt in een maand, maar de pagina's die u niet afdrukt worden meegenomen naar de volgende maand, tot een maximale hoeveelheid die afhangt van uw abonnement.
* Cartridgerecycling is niet beschikbaar in Italië of Portugal. Volg lokale voorschriften om verantwoord cartridges weg te gooien.

Heeft afdrukken een invloed op de maandelijkse prijs?

De prijzen van de HP Instant Ink abonnementen zijn gebaseerd op het aantal pagina's dat u afdrukt, niet op het aantal cartridges dat u gebruikt. Bekijk het volgende:
 • U hoeft niet alle pagina's van uw abonnement af te drukken. Dezelfde maandelijkse kosten worden wel steeds in rekening gebracht.
  Alle pagina's die niet werden afgedrukt tijdens de afgelopen maand, worden meegenomen naar de volgende maand tot een maximaal aantal dat afhangt van uw abonnement. U kunt dit aantal niet overschrijden. In de volgende maanden worden uw abonnementspagina's eerst gebruikt. Wanneer u alle pagina's van uw abonnement hebt afgedrukt, worden uw doorgeschoven pagina's beschikbaar zodat u extra kosten voor uw account kunt vermijden.
 • De paginatelling staat voor het aantal pagina's dat u per maand afdrukt. De paginatelling wordt niet beïnvloed door de hoeveelheid inkt of het afdruktype dat u gebruikt. Elk papier dat wordt afgedrukt, ongeacht het papiertype (document- of fotopapier), telt als één pagina. Een dubbelzijdige pagina wordt beschouwd als twee pagina's.
 • U kunt meer pagina's afdrukken dan uw gekozen limiet. Nadat u uw abonnementspagina's en eventuele meegenomen pagina's van de vorige maand hebt afgedrukt, worden er extra kosten in rekening gebracht voor extra pagina's. Alle extra pagina's die niet werden afgedrukt worden doorgeschoven naar de volgende maand.
 • Als u meerdere printers hebt geregistreerd, dan worden alle abonnementen afzonderlijk in rekening gebracht. Pagina's kunnen niet gedeeld worden tussen geregistreerde printers.
 • U kunt abonnementen op elk moment wijzigen of annuleren zonder boete. De HP Instant Ink cartridges werken niet meer nadat de service is geannuleerd en de laatste factureringscyclus is geëindigd.

Hoe kan ik vervangende inktcartridges verkrijgen?

Wanneer u bent geregistreerd voor HP Instant Ink, hoeft u uw inktcartridges niet meer in de winkel te kopen. Bekijk het volgende:
 • HP houdt de inktniveaus van uw printer in het oog wanneer de printer is verbonden met het internet en Webservices is ingeschakeld.
 • Vervangende inktcartridges worden automatisch geleverd wanneer uw inktcartridges nog genoeg inkt bevatten om tweemaal het aantal pagina's opgenomen in uw maandelijkse abonnement af te drukken. U ontvangt niet elke maand vervangende inktcartridges, maar ze zouden moeten aankomen voordat uw inkt opraakt.
 • De inktcartridges komen maximaal 10 dagen na verzending aan, wat voldoende moet zijn voor klanten met een regelmatig gebruik.
 • HP Instant Ink cartridges zijn groter en bevatten meer inkt dan standaard inktcartridges. Ze gaan daardoor ook langer mee.
 • U kunt HP compatibele cartridges in uw printer gebruiken die u in een winkel hebt gekocht, in plaats van HP Instant Ink cartridges. Maar, tenzij u uw registratie annuleert, worden de maandelijkse kosten nog steeds in rekening gebracht. Als de inktcartridges in uw geregistreerde printer HP Instant Ink cartridges zijn, worden de pagina's die u afdrukt meegerekend bij uw abonnement, rollover of extra pagina's.
 • De HP Instant Ink cartridges kunnen alleen worden gebruikt in de printer die u hebt geregistreerd.
 • De HP Instant Ink cartridges kunnen niet in een winkel worden gekocht of worden teruggebracht naar winkels voor een loyaliteitsbeloning of andere beloningen. Ze zijn alleen verkrijgbaar via de HP Instant Ink service en zijn eigendom van HP. Gebruik de voorgefrankeerde recyclematerialen die zijn meegeleverd om de gebruikte HP Instant Ink cartridges terug te sturen naar HP*.
* Cartridgerecycling is niet beschikbaar in Italië of Portugal. Volg lokale voorschriften om verantwoord cartridges weg te gooien.

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens gebruikt?

Door u te registreren bij HP Instant Ink gaat u ermee akkoord dat HP uw persoonlijke informatie deelt met derden op wie HP beroep doet om de service aan te bieden. Als u een deelnamepakket bij een deelnemende winkel hebt aangeschaft, gaat u ermee akkoord dat HP uw persoonlijke informatie (inclusief uw naam, verzendadres, plaats, land, postcode, e-mailadres, printermodel, inktcartridgetype, datum van serviceregistratie en winkel waar de service-deelnamecode is aangeschaft) deelt met de betreffende winkel ten behoeve van hun loyalty- en marketingprogramma's. U kunt altijd afzien van deelname aan die loyalty- en marketingprogramma's door contact op te nemen met de winkel waar u het deelnamepakket hebt gekocht.

Controleert HP wat ik afdruk?

HP controleert alleen het printergebruik, het type apparaat dat wordt gebruikt om een afdruktaak te verzenden (bijvoorbeeld, pc, tablet, smartphone enz.) en het type document (foto, PDF, Word-doc) om u een betere klantervaring te geven. Wij controleren niet de inhoud die u afdrukt. Ga voor meer informatie naar HP Instant Ink servicevoorwaarden en selecteer indien nodig uw land/regio.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Ga naar HP Instant Ink Algemene Voorwaarden voor meer informatie over HP Instant Ink.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...