HP printers - Printerfirmware bijwerken of upgraden

Dit document is bedoeld voor HP Inkjet en LaserJet printers.
HP brengt regelmatig nieuwe firmwareversies van de printer uit met productverbeteringen of probleemoplossingen. Afhankelijk van uw printer, ontvangen apps op het bedieningspaneel van de printer mogelijk ook updates. Werk de firmware en apps regelmatig bij zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw printer.
Gebruik een van de volgende methoden om de firmware te upgraden. Als de ene modus niet werkt, probeert u de andere.