• Informatie

HP LaserJet - Een uitvoerbak selecteren (Windows)

Een uitvoerbak selecteren (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
  3. Klik of tik op het tabblad Uitvoer.
  4. Selecteer in het gedeelte Uitvoerbakopties een bak uit de vervolgkeuzelijst Bak.
  5. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  6. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.