• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - Films kijken met Netflix (Windows 8)

Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 8 die zijn geleverd met de Netflix-app geïnstalleerd.
Netflix is een abonneeservice waarmee u films en tv-programma's via internet kunt kijken en streamen. De app is vooraf geïnstalleerd op bepaalde HP computers met Windows 8. Koppel de Netflix Windows 8-app aan uw bestaande lidmaatschapsaccount of stel een nieuwe account in en u bent klaar om films en tv-programma's op uw computer te kijken.
Voer de stappen in dit document uit om de Netflix-app te installeren en te gaan gebruiken.
opmerking:
Netflix-streaming is niet in alle regio's beschikbaar en de beschikbare inhoud verschilt per locatie. Voor een volledige lijst van landen waar streamen via Netflix momenteel beschikbaar is, raadpleegt u het gedeelte "Where is Netflix available?" (Waar is Netflix beschikbaar?) van How Does Watch Instantly Work? (Hoe werkt direct kijken?) (Engelstalig) van Netflix Support.

De Netflix Windows 8-app instellen

Volg de stappen in dit gedeelte om uw Netflix-app te koppelen aan een bestaande account, of maak een nieuwe account voor gebruik met de app.
  1. Klik op het Windows 8-startscherm in het gedeelte met HP apps op de tegel Netflix.
    Afbeelding : Netflix-app-tegel
    Netflix-app-tegel in het Windows 8-startscherm
  2. Als u al een Netflix lidmaatschap hebt, klikt u op Member sign in (Lid aanmelden). Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Netflix-account in en klik vervolgens op Sign in (Aanmelden). Ga verder bij De Windows 8 Netflix-app gebruiken.
    Afbeelding : Aanmelden voor leden
    Aanmelden voor leden
    Als u nog geen Netflix-lidmaatschap hebt, volgt u de stappen in dit gedeelte.
  3. Voer in de velden e-mailadres en wachtwoord het e-mailadres in dat u wilt gebruiken voor uw nieuwe Netflix-account en maak een wachtwoord voor de account. Klik op Doorgaan.
    Afbeelding : Nieuwe Netflix-account
    Nieuwe Netflix-account
  4. Zorg dat het e-mailadres goed is ingevoerd en klik vervolgens op Yes (Ja) om te bevestigen.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw nieuwe Netflix-account te maken.
Zie voor meer informatie over het instellen van de Netflix-app en het koppelen van de app aan uw account het gedeelte Connect Windows 8 App to Your Netflix Account (Windows 8-app aan uw Netflix-account koppelen, Engelstalig) bij Netflix Support.

De Netflix Windows 8-app gebruiken

Raadpleeg de volgende gedeelten voor informatie over het gebruik van de functies en instellingen van de Netflix-app.
Raadpleeg voor meer informatie over de functies en instellingen van de Netflix-app Netflix Features on the Windows 8 App (Netflix-functies in de Windows 8-app, Engelstalig) bij Netflix Support.

Veelgestelde vragen over de Netflix Windows 8-app

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de Netflix-app.