HP Color LaserJet Pro MFP M476 - De printer instellen (hardware)

Dit document legt uit hoe u de fysieke delen van uw product kunt instellen. Voltooi deze stappen voordat u de productsoftware op uw pc installeert.
Als de producthardware al is geïnstalleerd, raadpleegt u Koppelingen naar instructies voor de installatie van software aan het einde van dit document voor hulp met de software-installatie.
.
Als er problemen zijn met het bekijken van de video of als u de video wilt bekijken in een ander formaat, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Dit document omvat de volgende stappen om uw product in te stellen:
Het apparaat uitpakken
  1. Kies een plaats voor het product die voldoet aan de volgende specificaties:
    • Een stevig werkoppervlak, goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van direct zonlicht
    • Temperatuurbereik: 15 - 32,5 °C
    • Vochtigheidsbereik: 20% tot 70%
      let op:
    HP adviseert dat twee mensen het product verplaatsen.
    Het model M476nw weegt 27,7 kg.
    De modellen M476dw en M476dn wegen 28,9 kg.
  2. Neem het product van HP uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal. Controleer of de inhoud overeenkomt met de afbeelding.
      opmerking:
    In landen/regio's binnen Azië Pacific wordt een USB-kabel meegeleverd.
    Afbeelding : Inhoud van de doos
      opmerking:
    HP beveelt het hergebruik van verpakkingsmaterialen te allen tijde aan.
    Productvereisten
    • Stopcontact
    • Telefoonaansluiting voor fax
    • USB- of netwerkkabel van het type A-naar-B
    • Router voor draadloos (alleen draadloze modellen)
Het product voorbereiden en papier plaatsen
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep openen
  2. Open de tonercartridgelade en verwijder de verpakkingstape van elke tonercartridge.
    Sluit de tonercartridgeklep en voorklep.
    Afbeelding : De verpakkingstape verwijderen
  3. Open de achterklep.
    Afbeelding : De achterklep openen
  4. Verwijder de oranje tape en het doorzichtig plastic verpakkingsmateriaal. Sluit de achterklep.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  5. Open lade 2.
    Afbeelding : Lade 2 openen
  6. Schuif de papierlengte- en breedtegeleiders naar de zijden van de lade toe. Als u papier van Legal-formaat wilt plaatsen, dient u de lade te verlengen door het verlenglipje ingedrukt te houden terwijl u de voorzijde van de lade naar voren trekt.
    Afbeelding : De papiergeleiders bijstellen
  7. Plaats het papier in de lade en zorg ervoor dat de vellen in alle vier de hoeken plat liggen. Schuif de papierbreedtegeleiders aan de zijkant tegen de markeringen voor de papiergrootte aan de onderkant van de lade. Schuif de papierlengtegeleider aan de voorzijde tegen de papierstapel, zodat de stapel tegen de achterkant van de lade wordt gedrukt.
    Afbeelding : Papier plaatsen en de geleiders verschuiven
  8. Schuif de lade volledig terug in het apparaat.
    Afbeelding : De lade sluiten
De netwerkkabel aansluiten (optioneel)
Sluit de netwerkkabel nu aan als u verbinding wilt maken met een netwerk. Als u dat niet wilt, sla dan deze stap over en ga naar De faxkabel en het netsnoer aansluiten en het product inschakelen.
  let op:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. Om het product via een USB-kabel met de pc te verbinden, sluit u deze aan wanneer daarom tijdens de software-installatie wordt gevraagd.
Afbeelding : De netwerkkabel aansluiten
De faxkabel en het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  1. Als u de faxfunctie van het product gebruikt, sluit u het telefoonsnoer van de fax aan. Een land-/regiospecifieke adapter voor het RJ11-telefoonsnoer is mogelijk vereist om het snoer met de telefoonaansluiting te verbinden.
      opmerking:
    Klik hier voor meer informatie over het instellen van de fax.
    Afbeelding : Het telefoonsnoer aansluiten
  2. Sluit het netsnoer aan op het product en een geaard stopcontact en schakel het product vervolgens in. Gebruik alleen het bij het apparaat geleverde netsnoer om schade aan het apparaat te voorkomen.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
      let op:
    Controleer of de voedingsbron geschikt is voor het maximale voltage van het apparaat. Het maximale voltage vindt u op het apparaatlabel. Het apparaat werkt op 100 tot 127 of 220 tot 240 V wisselstroom en 50/60 Hz.
    Gebruik alleen het bij het apparaat geleverde netsnoer om schade aan het apparaat te voorkomen.
  3. Wacht 60 seconden voordat u doorgaat. Als gedurende deze tijd het product op een netwerk is aangesloten, zal het netwerk het product herkennen en een IP-adres of hostnaam toewijzen aan het product.
  4. Volg de aanwijzingen op het bedieningspaneel om uw taal en locatie in te stellen. Selecteer een van de volgende opties in het gedeelte Standaardinstellingen:
    • Zelfbeheerd: Schakel HP Update in zodat het product automatisch firmware-updates downloadt van het internet.
    • IT-beheerd: Schakel HP Update uit zodat het product niet automatisch firmware-updates downloadt van het internet.
De firmware bijwerken (optioneel maar aanbevolen)
HP geeft regelmatig updates uit voor functies die beschikbaar zijn in de firmware van het apparaat. Werk het product bij, zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste functies.
  opmerking:
Overleg met uw netwerkbeheerder alvorens u de firmware van het product bijwerkt.
Klik hier voor gegevens over het bijwerken van de firmware middels het bedieningspaneel of de voorziening Firmware Update.
Koppelingen naar instructies voor de installatie van software
Nadat u de voorgaande stappen voor de installatie hebt voltooid, installeert u de printersoftware:
Voor instructies betreffende de installatie van software klikt u op de link voor het besturingssysteem van uw pc en de verbindingssoort.
Windows
Mac OS X
  opmerking:
Voor geavanceerde configuratie van met een netwerk verbonden apparaat, voert u het IP-adres van het apparaat in de adresbalk van een webbrowser in nadat de software-installatie is voltooid. Om het IP-adres te vinden, raakt u de knop Netwerk aan op het bedieningspaneel van het apparaat.
Klik hier voor meer informatie over de geavanceerde installatie via de geïntegreerde webserver van HP (EWS) en HP Device Toolbox (Windows).