• Informatie

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Storingen in optionele lade 3 verhelpen

Storingen in optionele lade 3 verhelpen

1. Open lade 3.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Verwijder het vastgelopen vel door het eerst naar rechts en dan uit het product te trekken.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Als de storing niet in de lade kan worden verholpen, dan kunt u het proberen vanuit de onderste linkerklep.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Sluit lade 3.
    opmerking:
    Om de lade te sluiten duwt u deze in het midden of aan beide zijden met gelijke kracht dicht. Duw niet aan slechts één kant.
    Afbeelding : De lade sluiten