HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - De inktcartridges vervangen

De inktcartridges vervangen
Het product gebruikt vier kleuren en heeft voor elke kleur een afzonderlijke inktcartridge: geel (Y), cyaan (C), magenta (M) en zwart (K).
  1. Open de klep van de inktcartridges.
    Afbeelding : Open de cartridgeklep
  2. Druk de oude inktcartridge naar binnen om deze te ontgrendelen.
    Afbeelding : De inktpatroon vrijgeven
  3. Pak de rand van de oude inktcartridge vast en trek de cartridge er recht uit.
    Afbeelding : De inktpatroon verwijderen
  4. Haal de nieuwe inktcartridge uit de verpakking.
    Afbeelding : De inktcartridge uitpakken
  5. Raak de goudkleurige metalen contactpunten op de inktpatroon niet aan. Vingerafdrukken op de contactpunten kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken.
    Afbeelding : De contactpunten niet aanraken
  6. Plaats de nieuwe inktcartridge in het product. Druk de patroon totdat deze op de bestemde plaats 'klikt'.
    Afbeelding : De inktpatroon plaatsen
  7. Sluit de klep van de inktcartridges.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
  8. Plaats de oude inktpatroon in de doos en raadpleeg de informatie over het recyclen van gebruikte inktpatronen op de doos van de inktpatroon.