HP LaserJet Enterprise M806, M855, M830 MFP, and M880 MFP - De achtergrondkiezer vervangen

Inleiding
Dit document beschrijft de procedures voor het verwijderen en vervangen van de achtergrondkiezer voor de HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 en HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880.
  opmerking:
U kunt een korte video van deze procedure bekijken. klik dan hier.
Voordat u begint
  • Gebruik de onderstaande tabel om het correcte onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummers van de achtergrondkiezerkit
    5851-5861
    Achtergrondkiezerkit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  let op:
Raak het oppervlak van de vervangende roller nooit aan. Huidvet op de rol kan leiden tot problemen met de afdrukkwaliteit.
Stap 1 - De achtergrondkiezer verwijderen
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  2. Til de invoerlade op.
    Afbeelding : Invoerlade optillen
  3. Druk twee blauwe tabs in om ze te ontgrendelen.
    Afbeelding : Twee lipjes vrijmaken
  4. Verwijder de achtergrondkiezer door deze uit het product te schuiven.
    Afbeelding : Achtergrondkiezer verwijderen
Stap 2 - De vervangende achtergrondkiezer uitpakken
Haal de vervangende achtergrondkiezer uit de verpakking.
  opmerking:
HP adviseert om de defecte achtergrondkiezer op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Afbeelding : Illustratie van recyclen en uitpakken
Stap 3 - De vervangende achtergrondkiezer installeren
  1. Schuif de achtergrondkiezer in de documentinvoer.
    Afbeelding : De achtergrondkiezer installeren
  2. Druk de eenheid omlaag totdat de blauwe lipje vastklikken.
      opmerking:
    Als er na de installatie van de eenheid papierstoringen optreden, controleert u of de eenheid goed op zijn plaats zit.
    Afbeelding : De achtergrondkiezer klikt vast op zijn plaats
  3. Trek de invoerlade omlaag.
    Afbeelding : De invoerlade omlaag trekken
  4. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten