• Informatie

Printerspecificaties voor de HP LaserJet Pro M125 en M126 printers

Dit document is bedoeld voor HP LaserJet Pro MFP M125a, M125nw, M125r, M125ra, M125rnw, M126a en M126nw printers.
Dit document bevat gedetailleerde technische gegevens, zoals modelnummers, systeemvereisten, afdruksnelheden, verbindingstypen, fysieke afmetingen, inktcartridges, papierverwerking en afdrukspecificaties.
Afbeelding: HP LaserJet Pro MFP M125 and M126 printerserie