HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - De glasplaat van de scanner vervangen

De glasplaat van de scanner vervangen
Na verloop van tijd kan de conditie van de glasplaat verslechteren. Kleine krassen op het oppervlak van het glas kunnen de beeldkwaliteit verminderen. Neem contact op met HP Support (zie Ondersteuning van HPOndersteuning van HP) om een nieuwe glasplaat te bestellen.
  1. Schakel de printer uit met de Aan/uit-toets aan de voorkant, schakel vervolgens ook de aan/uit-schakelaar aan de achterkant uit en koppel het netsnoer los.
  2. Er bevindt zich een kleine hendel links aan de achterzijde van de scanner. Schuif de hendel omhoog en open de scannerklep.
      waarschuwing:
    Beweeg de scanner niet omhoog terwijl de scannerklep is geopend. Uw vingers of hand kunnen hierdoor ingeklemd raken.
  3. Schroef 4 schroeven los van het bovenste gedeelte als u een van de drie bovenste glasplaten wilt vervangen; of schroef de 4 schroeven van het onderste gedeelte los voor de twee onderste glasplaten.
  4. Verwijder het plastic gedeelte (boven of onder afhankelijk wat van toepassing is), en de plastic lipjes naast de glasplaat die u wilt verwijderen.
  5. Schuif de glasplaat zijwaarts om deze te verwijderen.
  6. Schuif de nieuwe glasplaat op zijn plaats.
  7. Plaats de plastic lipjes terug die u eerder hebt verwijderd.
  8. Plaats het plastic gedeelte dat u eerder hebt verwijderd weer terug en schroef het vast.
  9. Sluit de scannerklep en duw deze zachtjes omlaag om hem te vergrendelen.
  10. Sluit het netsnoer weer aan, schakel de aan/uit-schakelaar aan de achterkant in en schakel vervolgens de printer in met de Aan/uit-toets.