• Informatie

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Gebruiksstatistieken controleren

Gebruiksstatistieken controleren

Er zijn twee manieren om de gebruiksstatistieken van uw printer te controleren.
opmerking:
De nauwkeurigheid van de gebruiksstatistieken is niet gegarandeerd.
Via de geïntegreerde webserver
  1. Open de geïntegreerde webserver (zie Toegang tot de geïntegreerde webserverToegang tot de geïntegreerde webserver).
  2. Ga naar het tabblad Apparatuur.
  3. Selecteer History > Usage (Geschiedenis > Verbruik).
Vanaf de HP Utility
  1. Zie Open de HP Utility.Open de HP Utility. voor informatie voor toegang tot de HP Utility.
  2. In de HP Designjet Utility voor Windows, gaat u naar het tabblad Admin (Beheer) en opent u de geïntegreerde webserver. Ga dan naar het tabblad Usage (Gebruik) in de geïntegreerde webserver.
    Selecteer in de HP Utility voor Mac OS X Information > Printer Usage (Printergebruik) en druk op de knop Lookup.
Vanaf het voorpaneel
  1. Druk op .
  2. Druk op .
  3. Druk op Internal prints (Interne afdrukken).
  4. Druk op User information prints (Afdrukken met gebruikersinformatie).
  5. Druk op Print usage report (Gebruiksrapport afdrukken).