hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
 • Informatie

  Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

  Informatie
  Maak vandaag nog een HP-account aan!

  Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Leer meer

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Papiersoortopties

Paper mismatch action (Papier komt niet overeen met actie)

Als het papier dat momenteel in de printer is geladen niet geschikt is voor een bepaalde opdracht, kan de printer de afdruktaak in de wachtrij zetten totdat geschikt papier is geladen of het probleem negeren en de afdruktaak afdrukken op ongeschikt papier. Er zijn verschillende manieren waarop het geladen papier niet geschikt kan worden bevonden:
 • Het papiertype is niet gespecificeerd voor de afdruktaak
 • De papierbron (rol 1, rol 2 of vel) is niet gespecificeerd voor de afdruktaak
 • Het papierformaat is kleiner dan gespecificeerd voor de afdruktaak
U kunt de datum en de tijd instellen via het voorpaneel.
 • Druk op , dan op , vervolgens op Setup > Job management > Paper mismatch action > Print anyway (Configuratie > Taakbeheer > Papier komt niet overeen met actie > Toch afdrukken) als u wilt dat zulke taken worden afgedrukt ongeacht welk papier is geladen. Dit is de standaardoptie bij het afdrukken van een softwaretoepassing van de geïntegreerde webserver; maar het werkt niet tijdens het afdrukken vanaf een USB-flashdrive.
 • Druk op , dan op en vervolgens op Setup > Job management > Paper mismatch action > Put job on hold (Set-up > Taakbeheer > Papier komt niet overeen met actie > Taak in de wacht zetten) als u wilt dat deze taken in de wacht worden gezet. De printer geeft een melding wanneer een afdruktaak in de wachtrij komt te staan.
Wanneer de taak in de wacht is gezet voor papier, blijft deze in de afdrukwachtrij totdat geschikt papier is geladen, waarna u de wachtrij kunt openen en kiezen om door te gaan met afdrukken. Ondertussen kunnen andere afdruktaken met andere vereisten wel worden afgedrukt.

Rolwisselopties

Als twee rollen zijn geladen waarvan beide geschikt zijn voor de afdruktaak, wordt de rol van uw keuze gebruikt. U kunt de selectie van foto's opheffen vanaf het voorpaneel: druk op , dan op , vervolgens op Setup > Printing preferences > Paper options > Roll switching options (Installatie > Afdrukvoorkeuren > Papieropties > Rolwisselopties).
 • Minimize paper waste (Papier besparen). Als deze optie wordt gekozen, kiest de printer de smalste rol die aan alle criteria voldoet om zo weinig mogelijk papier te verspillen bij het bijsnijden. Dit is de standaardoptie.
 • Minimize roll changes (Rolwisselen minimaliseren). Als deze optie wordt gekozen, kiest de printer de rol die op dat moment actief is om geen tijd te verspillen aan het verwisselen van een rol.
 • Use roll with less paper (Rol met minder papier gebruiken). Als deze optie wordt gekozen, kiest de printer de rol met het minste papier.
  opmerking:
  Deze optie is alleen van toepassing als u Printing paper info (Informatie afdrukpapier) hebt ingeschakeld (zie Informatie afdrukpapierInformatie afdrukpapier). Anders heeft dit hetzelfde effect als Minimize paper waste (Papier besparen).

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...