• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Gebruiksstatistieken voor een taak controleren

Er zijn twee manieren om gebruiksstatistieken voor een bepaalde taak te controleren.
  opmerking:
De nauwkeurigheid van de gebruiksstatistieken is niet gegarandeerd.
Boekhouding statistieken met de HP Utility
  1. Zie De HP Utility openenDe HP Utility openen voor informatie voor toegang tot de HP Utility.
  2. Selecteer Job center om informatie over de meest recente taken weer te geven.
  3. Onder Windows klik op de Accounting Boekhouding koppeling.
    Selecteer in Mac OS X Boekhouding taak en klik op de knop Opzoeken.
Boekhouden statistieken via de geïntegreerde webserver
  1. Toegang tot de geïntegreerde webserver, zie Toegang tot de geïntegreerde webserverToegang tot de geïntegreerde webserver
  2. Ga naar het tabblad Hoofd.
  3. Selecteer Geschiedenis > Telbestanden.