• Informatie

HP Color LaserJet Enterprise M855 - Apparaatspecificaties

Technische specificaties

Modelnaam
Apparaatnummer
M855dn
A2W77A
M855xh
A2W78A
M855x+
A2W79A
M855x+
D7P73A
Papierverwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (500 vel)
Papierlade voor 3 x 500 vel
opmerking:
Optioneel voor het model M855dn. Als dit invoeraccessoire is geïnstalleerd, dan kunnen de optionele afwerkaccessoires ook geïnstalleerd worden op het model M855dn.
3500-velleninvoerladen met hoge capaciteit
opmerking:
Optioneel voor het model M855dn. Als dit invoeraccessoire is geïnstalleerd, dan kunnen de optionele afwerkaccessoires ook geïnstalleerd worden op het model M855dn.
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Optionele 1x500-velleninvoer met meubel. Beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische landen en regio's
opmerking:
Als dit invoeraccessoire is geïnstalleerd, dan kunnen de optionele afwerkaccessoires ook geïnstalleerd worden op het model M855dn.
Optionele nietmachine/stapelaar-afwerkeenheid
Optionele nietmachine/stapelaar met 2/4-ponsafwerkaccessoire
Beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische landen en regio's
Optionele brochuremaker-afwerkeenheid
Beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische landen en regio's
Optionele brochuremaker met 2/3-ponsafwerkaccessoire
Beschikbaar in Noord- en Latijns-Amerika
Optionele brochuremaker met 2/4-ponsafwerkaccessoire
Beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische landen en regio's
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Accessoire van HP voor nabije communicatie (NFC) en draadloze toegang om vanaf mobiele apparaten te kunnen afdrukken
Optioneel accessoire van HP voor nabije communicatie (NFC) en draadloze toegang om vanaf mobiele apparaten te kunnen afdrukken
Opslag
HP High-Performance Secure Hard Disk
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
Bedieningspaneel uitgevoerd als aanraakscherm
Afdrukken
Drukt 46 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 45 ppm op papier van Letter-formaat
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Mobiele afdrukoplossingen
Zie voor meer informatie over mobiele afdrukoplossingen:
www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting (alleen in het Engels)
  • ePrint van HP via e-mail
  • HP ePrint-software1
  • HP ePrint-app
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz
  • HP Printer Control-app
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
Ondersteunde besturingssystemen2,3
Windows XP SP3 of hoger, 32-bits en 64-bits
opmerking:
Het software-installatieprogramma ondersteunt de 64-bits versie niet, maar de printerdriver ondersteunt deze wel.
opmerking:
Sinds april 2009 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows XP. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare Windows XP.
Windows Vista, 32-bits en 64-bits
opmerking:
Windows Vista Starter wordt niet ondersteund door het software-installatieprogramma of de printerdriver.
Windows 7 SP1 of hoger, 32-bits en 64-bits
Windows 8, 32-bits en 64-bits
Windows Server 2003 SP2 of hoger, 32-bits en 64-bits
opmerking:
Het software-installatieprogramma ondersteunt de 64-bits versie niet, maar de printerdriver ondersteunt deze wel.
opmerking:
Sinds juli 2010 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows Server 2003. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare besturingssysteem Windows Server 2003.
Windows Server 2008, 32-bits en 64-bits
Windows Server 2008 R2, 64-bits
Windows Server 2012, 64-bit
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion en 10.8 Mountain Lion
1De HP ePrint-software ondersteunt de volgende besturingssystemen: Windows® XP SP2 of hoger (32-bits) tot aan ePrint-softwareversie 3; Windows Vista® (32-bits en 64-bits); Windows 7 SP 1 of hoger (32-bits en 64-bits); Windows 8 (32-bits en 64-bits); en Mac OS X-versies 10.6, 10.7 Lion, en 10.8 Mountain Lion.
2De lijst met ondersteunde besturingssystemen geldt voor de Windows PCL 6-, UPD PCL 6-, UPD PCL 5-, UPD PS- en Mac-printerdrivers, en de meegeleverde software-installatie-cd. Ga naar www.hp.com/support/colorljM855 voor de uitgebreide Help van HP voor uw apparaat en voor een actuele lijst met ondersteunde besturingssystemen. Als u bent gevestigd buiten de VS, ga dan naar www.hp.com/support, selecteer land/regio en klik vervolgens op Drivers & Software. Voer een productnaam of -⁠nummer in. Klik in het gedeelte Download Options op Drivers, Software & Firmware. Klik op de besturingssysteemversie en vervolgens op de knop Download.
3De HP software-installatie-cd installeert het stuurprogramma HP PCL 6 voor Windows-besturingssystemen tezamen met andere optionele software. Mac-installatiesoftware is niet meegeleverd op de cd. De cd bevat instructies voor het downloaden van de Mac-installatiesoftware van www.hp.com. Voer de volgende stappen uit om de Mac-installatiesoftware te downloaden: Ga naar www.hp.com/support, selecteer land/regio en klik vervolgens op Drivers & Software. Voer een productnaam of -⁠nummer in. Klik in het gedeelte Download Options op Drivers, Software & Firmware. Klik op de besturingssysteemversie en vervolgens op de knop Download.

Apparaatafmetingen

Productafmetingen met alle kleppen gesloten en met tonercartridges en afbeeldingsdrums
Product
Hoogte
Diepte
Breedte
Gewicht
M855dn
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
85,2 kg
M855xh
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
121,3 kg
M855x+
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
124,2 kg
Afbeelding : Productafmetingen met alle kleppen en laden gesloten
Ruimtevereisten met alle kleppen en laden geheel geopend
Apparaat
Hoogte
Diepte
Breedte
M855dn
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855xh
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855x+
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
Afbeelding : Ruimtevereisten met alle kleppen en laden geheel geopend
Fysieke afmetingen van accessoire met alle kleppen gesloten
Apparaat
Hoogte
Diepte
Breedte
Gewicht
Invoereenheid voor 3x500 vellen
387 mm
699 mm
711 mm
36,1 kg
Invoerlade met hoge capaciteit voor 3500 vellen
387 mm
699 mm
711 mm
39 kg
Invoereenheid voor 1x500 vellen (verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika)
387 mm
699 mm
711 mm
25,1 kg
Nietmachine/stapelaar
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Nietmachine/stapelaar met pons
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Brochuremaker
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Brochuremaker met pons
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Afbeelding : Fysieke afmetingen van afwerkaccessoire met alle kleppen en laden gesloten
Afbeelding : Fysieke afmetingen van afwerkaccessoire met ponseenheid met alle kleppen en laden gesloten
Ruimtevereiste voor het product en gekoppelde afwerkaccessoire met alle kleppen en laden geheel geopend
Apparaat
Hoogte
Diepte
Breedte
Product en afwerkaccessoire zonder ponseenheid
1231,9 mm
1498,6 mm
2006,6 mm
Product en afwerkaccessoire met ponseenheid
1231,9 mm
1498,6 mm
2159 mm
Afbeelding : Ruimtevereiste voor het product en gekoppelde afwerkaccessoire met alle kleppen en laden geheel geopend
Afbeelding : Ruimtevereiste voor het product en gekoppelde afwerkaccessoire met ponseenheid met alle kleppen en laden geheel geopend

Energieverbruik, elektrische specificaties en geluidsemissies

Stroomverbruik

Stroomverbruik (gemiddeld, in watt)1, 2, 3
Productserie4
Afdrukken en kopiëren
Gereed
Sluimer
Automatisch in-/uitschakelen
Uit
HP LaserJet Enterprise 700 flow MFP M880
1100 W
80 W
8,0 W
1,2 W
0,4 W
1Deze waarden zijn onderhevig aan wijzigingen.
2Het genoemde vermogen is de hoogste waarde, gemeten voor alle productmodellen bij een standaardvoltage.
3Standaardtijd van Gereed naar slaapstand = 15 minuten
4Snelheid is 46 ppm voor A4 en 45 ppm voor Letter.

Elektrische specificaties

110-volt ingangsvermogen: 110 tot 127 volt wisselstroom (+/- 10%), 60 Hz (+/- 2 Hz), 10,5 A
220-volt ingangsvermogen: 220 tot 240 volt wisselstroom (+/- 10%), 50 Hz (+/- 2 Hz), 5,5 A
  let op:
De stroomvereisten zijn gebaseerd op het land/de regio waar het product wordt verkocht. Verander niets aan de ingestelde spanning. Veranderingen kunnen leiden tot beschadiging van het product en tot het vervallen van de garantie.

Geluidsniveau

HP Color LaserJet Enterprise M8551
Geluidsniveau
Afdrukken (46 ppm)
Gereed
Volgens ISO 9296
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB(A)]
LWAd = 4,0 Bel (A) [40 dB(A)]
Geluidsdruk - afstand tot geluidsbron
Afdrukken (46 ppm)
Gereed
Volgens ISO 9296
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Geluidswaarden zijn onderhevig aan wijzigingen Testconfiguratie: HP Color LaserJet Enterprise M855dn, met 46 ppm enkelzijdig afdrukken op A4-papier.

Specificaties voor de werkomgeving

Specificaties voor de werkomgeving
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
17 tot 25 °C
15 tot 30 °C (59° to 86°F)
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% to 80% relatieve vochtigheid (RH)
Hoogte
Niet van toepassing
0 tot 3048 m