HP tablets - Tablet loopt vast of bevriest (Android KitKat, Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq tablets met de besturingssystemen Android 4.4/KitKat en 4.2/Jelly Bean.
Dit document helpt u bij het vinden en oplossen van problemen die ertoe leiden dat de tablet niet meer reageert, blijft hangen of vastloopt.
  opmerking:
Afhankelijk van de versie van Android op uw tablet, komen enkele van de afbeeldingen in dit document mogelijk niet precies overeen met uw tablet.
Voordat u begint met het oplossen van problemen met een vergrendelde of vastgelopen HP tablet
Als er een foutmelding op het scherm verschijnt, noteer de tekst van de foutmelding dan letterlijk. Start de tablet opnieuw op en zoek op internet met de exacte tekst van de foutmelding naar een oplossing.
Een oplossing zoeken die overeenkomt met het symptoom op uw HP tablet
Kies een symptoom in de lijst hieronder dat het best de fout beschrijft die u ervaart.