HP Enterprise - Geavanceerde configuratie met de geïntegreerde webserver van HP (EWS)

Inleiding

Met de geïntegreerde webserver van HP kunt u via de computer afdrukfuncties beheren in plaats van via het bedieningspaneel van de printer.
  • Printerstatusinformatie bekijken
  • De resterende levensduur van de benodigdheden bepalen en nieuwe benodigdheden bestellen
  • De configuratie van de laden weergeven en wijzigen
  • De menuconfiguratie van het bedieningspaneel van de printer bekijken en wijzigen
  • Interne pagina's weergeven en afdrukken
  • Meldingen ontvangen over gebeurtenissen met betrekking tot de printer en de benodigdheden
  • De netwerkconfiguratie bekijken en wijzigen
De geïntegreerde webserver van HP is beschikbaar wanneer de printer is aangesloten op een IP-netwerk. De geïntegreerde webserver van HP biedt geen ondersteuning voor IPX-printeraansluitingen. U hebt geen toegang tot internet nodig om de geïntegreerde webserver van HP te kunnen openen en gebruiken.
Wanneer de printer is aangesloten op het netwerk, is de geïntegreerde webserver van HP automatisch beschikbaar.
opmerking:
De geïntegreerde webserver van HP is niet toegankelijk buiten de netwerkfirewall.

De geïntegreerde webserver van HP (EWS) openen

opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
  1. FutureSmart 3: Raak de knop Netwerk aan vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
    FutureSmart 4: Raak vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer het informatiepictogram aan en raak vervolgens het pictogram Netwerk aan om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
  2. Open een internetbrowser en voer in de adresregel het IP-adres of de hostnaam in zoals die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Druk op de toets Enter op het toetsenbord van de pc. De geïntegreerde webserver wordt geopend.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in een browservenster
    opmerking:
    Als de webbrowser een bericht weergeeft dat toegang tot de website mogelijk niet veilig is, selecteert u de optie om door te gaan naar de website. Toegang tot deze website zal de computer niet beschadigen.
Om de geïntegreerde webserver van HP te kunnen gebruiken, moet de browser aan de volgende vereisten voldoen:
Windows® 7
  • Internet Explorer (versie 8.x of hoger)
  • Google Chrome (versie 34.x of hoger)
  • Firefox (versie 20.x of hoger)
Windows® 8 of hoger
  • Internet Explorer (versie 9.x of hoger)
  • Google Chrome (versie 34.x of hoger)
  • Firefox (versie 20.x of hoger)
macOS
  • Safari (versie 5.x of hoger)
  • Google Chrome (versie 34.x of hoger)
Linux
  • Google Chrome (versie 34.x of hoger)
  • Firefox (versie 20.x of hoger)

Functies van de geïntegreerde webserver van HP