HP Slate 21 All-in-One pc's - Talen wijzigen (Android 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP desktopcomputers met het besturingssysteem Android 4.2/Jelly Bean.
Wijzig de weergavetaal zodat meldingen, menu's en andere systeemtekst in het Android-besturingssysteem worden weergegeven in uw primaire taal. Het wijzigen van de weergavetaal verandert ook de toetsenbordindeling op het scherm. Deze bevat de standaard symbolen- en tekensindeling voor de geselecteerde taal. De fysieke toetsenbordindeling moet afzonderlijk worden gewijzigd.
Dit document bevat informatie over hoe u de weergavetaal van uw computer en de invoertaal van het toetsenbord op het scherm kunt wijzigen en hoe u de fysieke toetsenbordindeling kunt wijzigen voor het typen van tekst in een andere taal.
De Android-systeemtaalinstelling en de indeling van het schermtoetsenbord wijzigen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de instellingen voor de weergavetaal van uw computer te wijzigen.
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op het pictogram Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Persoonlijk op Taal en invoer.
    Afbeelding : Taal en invoer
    Taal en invoer in het gedeelte Persoonlijk van Instellingen
  3. Klik of tik op Taal.
    Afbeelding : Taal
    Taal in het instellingenmenu Taal en invoer
  4. Selecteer de gewenste taal in de lijst.
      opmerking:
    Als uw gewenste taal niet in de lijst wordt weergegeven, downloadt u de taal uit de Google Play Store.
  5. Klik of tik op OK om de taalwijziging te bevestigen. De taalinstelling is gewijzigd voor alle accounts die op de computer zijn opgeslagen.
    Afbeelding : Bevestiging taalwijziging
    Bevestiging taalwijziging
      opmerking:
    Deze instelling wijzigt de indeling van het schermtoetsenbord naar de standaardindeling voor de geselecteerde taal. De indeling van het fysieke toetsenbord moet afzonderlijk worden gewijzigd. Zie De fysieke toetsenbordindeling wijzigen voor instructies.
    Het Android-besturingssysteem geeft meldingen, menu's en andere systeemtekst weer in de geselecteerde taal. Het schermtoetsenbord bevat de standaardindeling van de geselecteerde taal.
Taalinstellingen wijzigen als u de huidige taal niet begrijpt
Als uw computer per ongeluk of opzettelijk op een andere taal is ingesteld die u niet kunt lezen, kunt u de pictogrammen gebruiken om de taalinstelling te zoeken en weer te wijzigen in een taal die u kunt lezen. Gebruik de stappen in dit gedeelte om de taal te wijzigen met behulp van visuele aanwijzingen in plaats van tekst:
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op het pictogram Instellingen .
  2. Blader naar beneden in de lijst en klik of tik op het pictogram .
  3. Klik of tik op de eerste selectie boven aan het scherm om een lijst met beschikbare talen weer te geven.
    Afbeelding : Taal
    Taal in het instellingenmenu Taal en invoer
  4. Selecteer de gewenste taal in de lijst.
      opmerking:
    Als uw gewenste taal niet in de lijst wordt weergegeven, downloadt u de taal uit de Google Play Store.
  5. Er verschijnt een bevestigingsvenster. Klik of tik op de knop aan de rechterkant om de taalwijziging te bevestigen. De taalinstelling is gewijzigd voor alle accounts die op de computer zijn opgeslagen.
    Afbeelding :
    Bevestiging taalwijziging
      opmerking:
    Deze instelling wijzigt de indeling van het schermtoetsenbord naar de standaardindeling voor de geselecteerde taal. De indeling van het fysieke toetsenbord moet afzonderlijk worden gewijzigd. Zie De fysieke toetsenbordindeling wijzigen voor instructies.
    Het Android-besturingssysteem geeft meldingen, menu's en andere systeemtekst weer in de geselecteerde taal. Het schermtoetsenbord bevat de standaardindeling van de geselecteerde taal.
De indeling van het fysieke toetsenbord wijzigen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de fysieke toetsenbordinstellingen van uw computer te wijzigen om verschillende taal- of invoermethoden in te stellen.
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op het pictogram Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Persoonlijk op Taal en invoer.
    Afbeelding : Taal en invoer
    Taal en invoer in het gedeelte Persoonlijk van Instellingen
  3. Klik of tik op Standaard in het gedeelte Toetsenbord en invoermethoden.
    Afbeelding : Selecteer Standaardtoetsenbord
    Standaardtoetsenbord in het gedeelte Taal en invoer van Instellingen
  4. Controleer of het Hardware/Fysiek toetsenbord is ingeschakeld. Klik of tik vervolgens op Invoermethoden instellen.
    Afbeelding : Toetsenbord instellen
    Toetsenbord instellen
  5. Klik of tik in het Fysieke toetsenbordgedeelte op de huidige toetsenbordinstelling (bijvoorbeeld Lite-On Technology Corp HP Android Wired Keyboard).
    Afbeelding : Instelling Fysiek toetsenbord
    Instelling Fysiek toetsenbord
  6. Klik of tik op Toetsenbordindelingen instellen.
    Afbeelding : Toetsenbordindelingen instellen
    Toetsenbordindelingen instellen
  7. Plaats een vinkje naast de toetsenbordindeling die u wilt gebruiken en verwijder de vinkjes naast de indelingen die u niet wilt gebruiken. Door meerdere toetsenbordindelingen te kiezen, kunt u snel tussen indelingen schakelen, indien gewenst.
      opmerking:
    De toetsenbordindeling op het scherm wordt door deze instelling niet beïnvloed.
    Wanneer u de toetsen op het fysieke toetsenbord indrukt, verschijnen er letters en symbolen, gebaseerd op de toetsenbordindeling die u heeft geselecteerd. Als u meer dan een toetsenbordindeling heeft geselecteerd, drukt u op de toetsen Ctrl + spatiebalk om tussen indelingen te schakelen.