• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Slate 21 All-in-One pc's - Afdrukken via uw HP desktopcomputer (Android 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP desktopcomputers met het besturingssysteem Android 4.2/Jelly Bean.
Dit document biedt informatie over de verschillende methoden die u kunt gebruiken om via uw HP computer af te drukken. Lees de informatie hieronder en kies de beste afdrukmethode (of methoden) voor uw behoeften.
Uw printer instellen om afdruktaken van de computer te ontvangen
Het instellen van uw printer voor het afdrukken van uw computer hangt af van welk model printer u gebruikt en welke methode u gebruikt om af te drukken. Raadpleeg de ondersteuningsmaterialen voor uw specifieke printermodel voor informatie over compatibiliteit en draadloze instellingen.
Afdrukken met de ingebouwde afdrukoplossing van HP voor Android
Uw HP computer wordt geleverd met een ingebouwde afdrukoplossing voor Android, waarmee u rechtstreeks draadloos vanuit de Galerij-app, de E-mail-app (niet Gmail) of Browser-app (niet Chrome) kunt afdrukken op uw computer, zonder extra software of drivers te installeren. De meest HP draadloze printers ondersteunen de afdrukoplossing; als uw printer niet compatibel is, gebruikt u een van de andere methoden om af te drukken (zie Afdrukken met HP ePrint of Afdrukken met Google Cloud Print).
  opmerking:
Alleen de apps Galerij, E-mail en Browser ondersteunen de ingebouwde afdrukoplossing van HP voor Android. De apps Chrome-browser en Gmail worden niet ondersteund.
Volg de stappen in dit gedeelte om een afdruktaak vanaf uw computer naar de printer te verzenden.
De afdrukstatus bekijken en afdruktaken annuleren
Wanneer u een afdruktaak begint, verschijnt een printerpictogram in het systeemvak linksboven in het computerscherm. Gebruik de stappen in dit gedeelte om meer informatie over de afdruktaak en afdrukstatus te bekijken of de afdruktaak te annuleren.
  1. Veeg omlaag (of klik en sleep omlaag) vanaf de linkerbovenhoek van het scherm. Het meldingenvak wordt uitgevouwen over de bovenkant van dat wat u op dat moment bekijkt.
  2. Klik of tik op de afdruktaak Nu afdrukken... om statusdetails te bekijken.
    Afbeelding : Afdrukstatus in het meldingenvak
    Afdrukstatus in het meldingenvak
  3. Als u de afdruktaak wilt annuleren, plaatst u een vinkje naast de huidige afdruktaak in het Afdrukstatusmenu.
    Afbeelding : Huidige afdruktaak in het Afdrukstatusmenu
    Huidige afdruktaak in het Afdrukstatusmenu
  4. Klik of tik op Geselecteerde taken annuleren.
    Afbeelding : Knop Geselecteerde taken annuleren
    Knop Geselecteerde taken annuleren
    De computer stopt met het verzenden van de afdruktaak naar de printer.
Afdrukken met HP ePrint
Met HP ePrint-technologie kunt u via e-mail afdrukken of de vooraf geïnstalleerde HP ePrint-app gebruiken om afdruktaken van uw computer naar uw printer te verzenden. Ga naar het HP ePrintCenter (in het Engels) voor informatie en ondersteuning. Raadpleeg de ondersteuningsdocumentatie van uw printer voor instructies om de printer met internet te verbinden.
Afdrukken via e-mail met HP ePrint
Met HP ePrint kunt u foto's, Microsoft Office bestanden, tekstbestanden en PDF-bestanden zoals e-mailbijlagen (met een maximale grootte van 10 MB) naar uw met internet verbonden HP printer verzenden. Om de e-mailafdrukservice te gebruiken, moet u een klantaccount instellen in het HP ePrintCenter (in het Engels) en uw printer aan de account koppelen. Meer informatie is te vinden op de website van het HP ePrintCenter (in het Engels).
Zodra uw printer is ingesteld voor het gebruik van HP ePrint te gebruiken, gebruikt u de volgende stappen om een afdruktaak van de computer naar uw printer te verzenden:
  1. Open uw e-mail-app en stel een nieuw e-mailbericht op.
  2. Typ het e-mailadres van de printer in het veld Aan.
  3. Voeg de bestanden toe die u als een e-mailbijlage wilt afdrukken.
  4. Verzend de e-mail.
    De e-mailbijlagen worden door de printer ontvangen en afgedrukt.
Afdrukken met de mobiele afdrukapp HP ePrint
De mobiele afdrukapp HP ePrint is vooraf geïnstalleerd op uw computer en kan ook uit de Google Play Store worden gedownload. Voor instructies over het gebruik van de app raadpleegt u Aan de slag met de HP ePrint Mobile app.
Afdrukken met Google Cloud Print
Als u geen printer hebt die geschikt is voor HP ePrint, kunt u Google Cloud Print gebruiken om van uw computer af te drukken. Met Google Cloud Print kunt u afdrukken via elke Android-app die een afdrukfunctie bevat. De printer kan draadloos zijn verbonden met een met internet verbonden PC waarop een Chrome-browser is geïnstalleerd.
De Google Cloud Print-app is niet vooraf geïnstalleerd op de computer, maar is beschikbaar in de Google Play Store. Zie de website van Google Cloud Print voor meer informatie.