HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Besparingsinstellingen

Afdrukken met EconoMode
Dit product beschikt over de optie EconoMode, waarmee u conceptversies van documenten kunt afdrukken. Door EconoMode te gebruiken, verbruikt u minder toner. De afdrukkwaliteit kan in EconoMode echter minder zijn.
HP raadt doorlopend gebruik van de EconoMode af. Als de EconoMode voortdurend wordt gebruikt, is het mogelijk dat de toner langer meegaat dan de mechanische onderdelen van de tonercartridge. Als de afdrukkwaliteit slechter wordt en niet meer acceptabel is, is het verstandig de tonercartridge te vervangen.
  opmerking:
Als deze optie niet beschikbaar is in uw printerdriver, kunt u deze instellen op het bedieningspaneel van het apparaat.
EconoMode configureren via de printerdriver
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik op het selectievakje EconoMode om de functie in te schakelen en klik op OK.
EconoMode configureren op het bedieningspaneel van het apparaat
  1. Blader in het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en raak deze knop aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Afdrukkwaliteit
  3. Blader naar EconoMode en raak deze optie aan.
  4. Raak Aan of Uit aan om de functie in of uit te schakelen en raak vervolgens Opslaan aan.
Sluimermodus instellen
  1. Blader in het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en raak deze knop aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Energie-instellingen
    • Instellingen sluimertimer
  3. Raak Sluimermodus/automatisch uitschakelen na aan om deze optie te selecteren.
  4. Selecteer de juiste tijdspanne en raak dan de knop Opslaan aan.
      opmerking:
    De sluimermodus duurt standaard 10 minuten.
Het sluimerschema instellen
  opmerking:
U moet eerst de datum- en tijdinstellingen configureren voordat u de functie Sluimerschema kunt gebruiken.
  1. Blader in het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en raak deze knop aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Datum-/tijdinstellingen
  3. Open het menu Datum-/tijdnotatie en configureer de volgende instellingen:
    • Datumindeling
    • Tijdsindeling
  4. Raak de knop Opslaan aan.
  5. Open het menu Datum/tijd en configureer de volgende instellingen:
    • Datum/tijd
    • Tijdzone
    Schakel het selectievakje Aanpassen aan zomertijd in als u in een gebied bent waarin zomertijd van toepassing is.
  6. Raak de knop Opslaan aan.
  7. Raak de pijl naar links aan om terug te keren naar het scherm Beheer.
  8. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Energie-instellingen
    • Sluimerschema
  9. Raak de knop Toevoegen aan en selecteer vervolgens het type gebeurtenis dat u wilt inplannen: Activeren of Sluimer.
  10. Configureer de volgende instellingen:
    • Tijd
    • Dagen gebeurtenis
  11. Raak de knop OK aan en raak dan de knop Opslaan aan.