HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - De tonercartridge vervangen

De tonercartridge vervangen
Blijf met de huidige cartridge afdrukken totdat de afdrukkwaliteit niet meer acceptabel is, zelfs na het opnieuw verdelen van de toner. Als u de toner opnieuw wilt verdelen, verwijdert u de tonercartridge uit de printer en schudt u de cartridge horizontaal heen en weer. Raadpleeg de instructies voor het vervangen van de cartridge voor een grafische weergave. Plaats de tonercartridge opnieuw in de printer en sluit het paneel.
De volgende afbeelding geeft de onderdelen van de tonercartridge weer.
    Afbeelding : Achteraanzicht van de onderdelen van de tonercartridge
  1. AfbeeldingsdrumRaak de groene rol niet aan. Als u dit doet, kan de cartridge beschadigd raken.
  2. Geheugenchip
  let op:
Als er toner op uw kleding komt, veegt u dit af met een droge doek en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  opmerking:
Op de verpakking van de tonercartridge vindt u informatie over hergebruik van gebruikte cartridges.
  1. Open de voorste klep. Controleer of de klep volledig is geopend.
    Afbeelding : Open de klep
  2. Druk op de knop op de hendel en draai vervolgens de greep van de tonercartridge naar de onderste positie.
    Afbeelding : Laat de hendel van de tonercartridge los
  3. Trek de gebruikte tonercartridge aan de greep uit het apparaat.
    Afbeelding : Verwijder de tonercartridge
  4. Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking.
    Afbeelding : Nieuwe tonercartridge
  5. Pak het inktpatroon aan beide zijden vast en schud de cartridge 5-6 maal.
    Afbeelding : Kantel de tonercartridge
  6. Houd de tonercartridge recht voor de sleuf en schuif de cartridge in het apparaat. De tonercartridge zal een beetje zakken wanneer deze op zijn plaats zit.
    Afbeelding : Installeer de tonercartridge
  7. Druk op de knop op de hendel en draai vervolgens de greep van de tonercartridge naar de bovenste positie.
    Afbeelding : Vergrendel de hendel van de tonercartridge
  8. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Sluit de klep