• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro MFP M176, M177 - De tonercartridge vervangen

De tonercartridge vervangen

Wanneer het einde van de levensduur van een tonercartridge nadert, wordt u gevraagd een vervangende cartridge te bestellen. U kunt met de huidige cartridge blijven afdrukken totdat de afdrukkwaliteit niet meer acceptabel is, zelfs na het opnieuw verdelen van de toner.
  1. Draai de cartridges om toegang te krijgen tot de cartridge die moet worden vervangen.
    • LCD-bedieningspaneel: Druk op de knop Tonercartridges draaien om toegang te krijgen tot de cartridge die moet worden vervangen. Het bedieningspaneel geeft aan welke cartridge toegankelijk is in de rotatie.
    • Touchbedieningspaneel: Raak het pictogram Benodigdheden aan voor de cartridge die moet worden vervangen. De cartridges draaien naar de cartridge die u selecteert.
    Afbeelding : Draai de cartridges
  2. Open de scannereenheid.
    Afbeelding : De scannereenheid openen
  3. Open de bovenklep.
    Afbeelding : Open de bovenklep
  4. Verwijder de tonercartridge.
    Afbeelding : Verwijder de tonercartridge
  5. Neem de nieuwe tonercartridge uit de zak. Plaats de gebruikte tonercartridge in de zak voor recycling.
    Afbeelding : Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking
  6. Pak beide uiteinden van de tonercartridge vast en verdeel de toner in de cartridge door voorzichtig heen en weer te schudden.
    Afbeelding : Schud de tonercartridge voorzichtig heen en weer
  7. Pak de tonercartridge bij de middenhendel en trek de plastic bescherming recht van de cartridge.
      let op:
    Raak de pendel of het oppervlak van de roller niet aan.
    Afbeelding : Verwijder de plastic bescherming
  8. Buig het lipje aan de linkerkant van de cartridge totdat het loskomt. Trek aan het lipje tot alle tape van de cartridge is verwijderd. Het lipje en de tape zijn geschikt voor recycling. Bewaar deze dus in de verpakking van de cartridge.
    Afbeelding : De verpakkingstape verwijderen
  9. Lijn de tonercartridge uit met de sporen in het apparaat en druk de cartridge stevig op zijn plaats.
    opmerking:
    Vergelijk het kleurlabel op de tonercartridge met het kleurlabel in de houder in de carrousel om er zeker van te zijn dat de kleur van de tonercartridge overeenkomt met de positie in de carrousel.
    Afbeelding : Plaats de tonercartridge
  10. Sluit de bovenste klep.
    Afbeelding : Sluit de bovenste klep
  11. Draai naar de volgende cartridge die moet worden vervangen.
    • LCD-bedieningspaneel: Druk op de knop Tonercartridges draaien om naar de volgende cartridge te gaan. Herhaal dit proces totdat u klaar bent met het vervangen van de tonercartridges.
    • Touchbedieningspaneel: Raak het pictogram Benodigdheden aan voor de cartridge die moet worden vervangen. De cartridges draaien naar de cartridge die u selecteert. Herhaal dit proces totdat u klaar bent met het vervangen van de tonercartridges.
    Afbeelding : Draai de cartridges
    opmerking:
    De bovenklep moet gesloten zijn om de cartridges te kunnen draaien.
  12. Wanneer de cartridges zijn vervangen, sluit u de scannereenheid.
    Afbeelding : Sluit de scannereenheid