• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP SlateBook pc's - Verbinding maken met een draadloos netwerk (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP notebookcomputers met het besturingssysteem Android 4.3 of 4.2/Jelly Bean.
Voor veel van de functionaliteiten en functies van uw HP notebook hebt u een internetverbinding nodig. Maak verbinding met een beschikbaar Wi-Fi-netwerk om internet te gebruiken; de notebook heeft geen ethernetaansluiting en ondersteunt geen mobiele breedbandverbindingen. Volg de stappen in dit document om een draadloze internetverbinding op uw HP notebook in te stellen.
  opmerking:
Afhankelijk van de versie van Android op uw tablet, komen enkele van de afbeeldingen in dit document mogelijk niet precies overeen met uw tablet.
Verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk
Gebruik de stappen in dit gedeelte voor het instellen van een nieuwe Wi-Fi-internetverbinding op uw SlateBook-notebook in Android 4.2 of 4.3.
  1. Klik of tik op het pictogram Alle apps en klik of tik daarna op het pictogram Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Draadloos en netwerken op Wi-Fi.
    Afbeelding : Wi-Fi
    Wi-Fi in het menu Instellingen
  3. Als Wi-Fi nog niet is ingeschakeld, klikt of tikt u op de indicator Wi-Fi UIT/AAN om Wi-Fi in te schakelen.
    Afbeelding : Wi-Fi UIT/AAN
    Wi-Fi UIT/AAN
  4. Klik of tik op uw Wi-Fi-netwerk in de lijst.
      opmerking:
    Als u probeert verbinding te maken met een verborgen Wi-Fi-netwerk en de notebook het netwerk niet vindt of er geen verbinding mee maakt, dient u het netwerk tijdelijk zichtbaar te maken totdat de notebook een verbinding tot stand brengt.
  5. Voer het netwerkwachtwoord en andere vereiste informatie in en klik of tik vervolgens op Verbinden.
    Het netwerk en wachtwoord worden automatisch opgeslagen. Selecteer het Wi-Fi-netwerk en klik of tik op Vergeten als u het opgeslagen wachtwoord wilt vergeten.
Uw Wi-Fi MAC-adres zoeken (voor routers met MAC-adresfiltering)
Gebruik de stappen in dit gedeelte om uw Wi-Fi MAC-adres te vinden op uw SlateBook-notebook in Android 4.2 of 4.3. U moet mogelijk handmatig het MAC-adres van uw notebook invoeren op de configuratiepagina van uw draadloze router als MAC-adresfiltering is ingeschakeld op de router. Voer de volgende stappen uit om het MAC-adres van uw notebook te vinden:
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Systeem op Info over tablet.
    Afbeelding : Info over tablet
    Info over tablet
  3. Klik of tik op Status.
    Afbeelding : Status
    Status
  4. Zoek het adres dat wordt vermeld onder Wi-Fi MAC-adres.
    Afbeelding : Wi-Fi MAC-adres
    Wi-Fi MAC-adres
Een VPN-verbinding (virtueel particulier netwerk) instellen
Gebruik de stappen in dit gedeelte voor het instellen van een VPN-verbinding op uw SlateBook-notebook in Android 4.2 of 4.3. Een Virtual Private Network (VPN)-verbinding wordt gebruikt om uw notebook aan te sluiten op een privénetwerk, bijvoorbeeld op uw werkplek of op school. Voordat u een VPN-verbinding instelt, moet u een patroon, PIN of wachtwoord voor het vergrendelingsscherm selecteren. Gebruik de stappen in dit gedeelte om verbinding te maken met een VPN.
  1. Selecteer een patroon, PIN of wachtwoord voor het vergrendelingsscherm van de notebook. Raadpleeg het HP ondersteuningsdocument Het vergrendelingsscherm gebruiken en aanpassen voor instructies.
  2. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op Instellingen .
  3. Klik of tik in het gedeelte Draadloos en netwerken op Meer...
    Afbeelding : Meer...
    Meer...
  4. Klik of tik op VPN.
    Afbeelding : VPN
    VPN
  5. Klik of tik op het plussymbool (+) rechtsboven in de hoek.
    Afbeelding : Een VPN-netwerk toevoegen
    Een VPN-netwerk toevoegen
  6. Voer de vereiste informatie in voor uw VPN-netwerk.
    Afbeelding : VPN-profiel bewerken
    VPN-profiel bewerken
  7. Klik of tik op Opslaan om verbinding te maken met het netwerk.
Proxyinstellingen configureren
Gebruik de stappen in dit gedeelte voor het configureren van proxy-instellingen op uw SlateBook-notebook in Android 4.2 of 4.3. Als u uw notebook op een werkplek met een proxyserver gebruikt, moet u mogelijk de proxy-instellingen configureren bij het instellen van de Wi-Fi-verbinding. Gebruik de volgende stappen om de proxygegevens in te voeren zodat u verbinding kunt maken met internet:
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Draadloos en netwerken op Wi-Fi.
    Afbeelding : Wi-Fi
    Wi-Fi in het menu Instellingen
  3. Als Wi-Fi nog niet is ingeschakeld, klikt of tikt u op de indicator Wi-Fi UIT/AAN om Wi-Fi in te schakelen.
    Afbeelding : Wi-Fi UIT/AAN
    Wi-Fi UIT/AAN
  4. Klik of tik op uw Wi-Fi-netwerk in de lijst.
  5. Voer het netwerkwachtwoord en andere vereiste informatie in.
  6. Plaats een vinkje naast Geavanceerde opties tonen.
  7. Klik of tik op het vervolgkeuzemenu naast Proxy-instellingen en selecteer Handmatig.
    Afbeelding : Handmatige proxyinstellingen
    Handmatige proxyinstellingen
  8. Voer de proxyhostnaam, proxypoort en andere vereiste informatie in de juiste velden in.
      opmerking:
    Het kan noodzakelijk zijn om informatie of hulp van uw een IT-professional van uw werk te vragen om deze stap te voltooien.
    Afbeelding : Proxy-instellingen
    Proxy-instellingen
  9. Klik of tik op Verbinden om verbinding te maken met het netwerk.